На 1.05 в ранния следобед,на излизане от Стара Загора (към Бугас), карах след тъмно Браво РВ8848 със малък и голям стикер на задното стъкло. Кой ли е колегата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Аз пък миналия четвъртък видях тъмно зелено Типо - лъскачка така стоеше, паркирано в City Center Sofia към 19.20ч. на първия етаж след входа от дясно до стената. Не ми се слизаше да снимам, ако някой помни какво е правил миналия четвъртък и колата му отговаря на профила по-горе да даде признак на живот.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз пък миналия четвъртък видях тъмно зелено Типо - лъскачка така стоеше, паркирано в City Center Sofia към 19.20ч. на първия етаж след входа от дясно до стената. Не ми се слизаше да снимам, ако някой помни какво е правил миналия четвъртък и колата му отговаря на профила по-горе да даде признак на живот.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:SokOtPraskova написа:Аз пък миналия четвъртък видях тъмно зелено Типо - лъскачка така стоеше, паркирано в City Center Sofia към 19.20ч. на първия етаж след входа от дясно до стената. Не ми се слизаше да снимам, ако някой помни какво е правил миналия четвъртък и колата му отговаря на профила по-горе да даде признак на живот.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Geraka написа:Айде бързо да си казва кой беше със синьо бургаско пунто на 03.05.2009 пред крепоста в Старият град на Шумен :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Geraka написа:Айде бързо да си казва кой беше със синьо бургаско пунто на 03.05.2009 пред крепоста в Старият град на Шумен :DEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
silversony написа:Следобяда на бул. България едно Браво ГТ с големия стикер.. колегата и приятелите му ме видяха също мисля .. номера му беше СА3279 .. да си казва кой еFiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Вчера на бул. Иван Гешов към Красна Поляна до мен спря едно сиво Coupe, колега каза че се казва Сашо, но ника не му разбрах!! Евала колега, само хубави жени трябва да се карат в италианските коли!! :D Аз тъкмо излизах от квартала и отивах към мойта, а стълката бяха адски запотени, незнам даже как си видял стикера!! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар