Защо ли колегата обикаля с голям Мерцедес , явно защото Бравото отзад не е много широко (шегичка разбира се )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Защо ли колегата обикаля с голям Мерцедес , явно защото Бравото отзад не е много широко (шегичка разбира се )NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Днес мисля че видях на Пешо стилото на бул.България до Райфайзен банк :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Днес мисля че видях на Пешо стилото на бул.България до Райфайзен банк :D'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Колега с Фиат Купе с големия стикер на задния джам с номер А 2168 КМ май беше вчера след обед на кръстовището на "Стефан Стамболов" и "Пиротска" в Бургас. Да си признава кой е, че колата му е много хубава :DFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Harzulov написа:Днес към 21.00 по бул.България от Бояна към Центъра много хубаво и много бързо жълто пунто с две черни ленти. Все си мисля че е на колежката Sok ot praskova ако греша да ме поправи.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
iceflame написа:Колега с Фиат Купе с големия стикер на задния джам с номер А 2168 КМ май беше вчера след обед на кръстовището на "Стефан Стамболов" и "Пиротска" в Бургас. Да си признава кой е, че колата му е много хубава :DFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:iceflame написа:Колега с Фиат Купе с големия стикер на задния джам с номер А 2168 КМ май беше вчера след обед на кръстовището на "Стефан Стамболов" и "Пиротска" в Бургас. Да си признава кой е, че колата му е много хубава :DFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Re: ...
ShadowMaster написа:e добре, КОРУН видял си ме ... гледам поне ЛООП-а ме отсрамва че не пишаНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар