Защо ли колегата обикаля с голям Мерцедес , явно защото Бравото отзад не е много широко (шегичка разбира се )
Ако не ми се налагаше, нямаше да продам Бравото., повярвай, колега Но има дни, в които ми се налага да съм с кола и няма как. Бащата ще помага. И стига с тия - "шегувам се". Разбирам, когато човек се бъзика.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Кой беше колегата със сивото Браво с ксенони и големия стикер отзад , днес около 11:30 излизаше от автомивката на околовръстното от М.Рудник към центъра ?
Колега с Фиат Купе с големия стикер на задния джам с номер А 2168 КМ май беше вчера след обед на кръстовището на "Стефан Стамболов" и "Пиротска" в Бургас. Да си признава кой е, че колата му е много хубава :D
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Днес към 21.00 по бул.България от Бояна към Центъра много хубаво и много бързо жълто пунто с две черни ленти. Все си мисля че е на колежката Sok ot praskova ако греша да ме поправи.
Днес към 21.00 по бул.България от Бояна към Центъра много хубаво и много бързо жълто пунто с две черни ленти. Все си мисля че е на колежката Sok ot praskova ако греша да ме поправи.
Грешиш , но май и преди се е споменавало в темата за това с черните ленти
Колега с Фиат Купе с големия стикер на задния джам с номер А 2168 КМ май беше вчера след обед на кръстовището на "Стефан Стамболов" и "Пиротска" в Бургас. Да си признава кой е, че колата му е много хубава :D
ShadowMaster, но също не пише много често
Мерси колега :D
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар