Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Черен Фиат Купе с номер СА , днес следобяд на бензиностанция ОМВ във Велико Търново
    niko09 написа:
    Кой е колегата с Великотърновското Пунто.Почти всеки ден го виждам ВТ 9779 с голям стикер
    Да не е това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41607
    Баш то
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

style34 написа:
      RoMeO_156_GTA написа:
      Черен Фиат Купе с номер СА
      Е тоя ако има такъв номер кой знае колко пара е дал
      е не вярвам повече от едно софийско черно Купе да е седяло на тази бензиностанция по това време За по-подробно описание имаше спойлерче, хубави джанти и някакви странни пластмаси на фаровете тип вежди а и лепенка газ
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

loop написа:
        Днес видях la squadra azzurra, докато беше в бокс-а, или май по-точно си тръгваше, че даже дадох на заден, за да може и той да ме види.. тццт
        Е, и аз те мернах днес, тъкмо бях отишъл в сервиза да се разплащам и видях, че отиваш към вас...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Кой беше колегата със сивото Браво с ксенони и големия стикер отзад , днес около 11:30 излизаше от автомивката на околовръстното от М.Рудник към центъра ?
          Brava 1.6 ELX

Коментар

loop ще да е бил
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

абе ониден бипках светках на 1 колега ама .................. беше с кромаВ1788с големия стикер от емовите...несъм го виждал на срещите до сега
              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Днес видях kik73bg. Той не ме видя. Завих пред него. Спрях в кръстовището. Чаках го да ме види. Останах си с чакането. Събитието се разви в 19:20 пред зала Универсиада.

Коментар

svetkos_ написа:
                  Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.
                  +Е, добре че някой ме видя, че на мен не ми се отдава!Изпратих детето за Сърбия, даже не дочаках тръгването на автобуса, че отровните му газове направо ме задушиха! Това за лебеда и пилето не го схванах

Коментар

valieta написа:
                    svetkos_ написа:
                    Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.
                    +Е, добре че някой ме видя, че на мен не ми се отдава!Изпратих детето за Сърбия, даже не дочаках тръгването на автобуса, че отровните му газове направо ме задушиха! Това за лебеда и пилето не го схванах
                    Хаха, дИмек бях с беля лебед (Мерцедес) на баща ми, че моето пиЛе (Фиат-а) го продадох.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Светло синьо Браво с номер 9696 (мисля беше), вчера около 19.30 - 20.00 часа излизаше от паркинга срещу Търговския център в ОК1. Имам подозрения, че заподозряният се казва Андрей и е пенсионирам футболист. Имам и подозрения, че вече сме си писали на лични, но все още не мога да потвърдя. Едно е ясно - както колата, така и собственикът са от блока на спирката на 102, 11 и 60. Хайде да си казва

Коментар

svetkos_ написа:
                        ........
                        Нещо не ти е чиста работата в последно време Все колешки засичш по улиците. На едната гумата, с другата изпращате автобуса, За следващата не ми се мисли к’во ще е.... Всичко е в кръга на шегата.

Коментар

Вчера около 5:30 на OMV Студентски Град засякох клега със синя Брава (с малък надпис www.fiat-bg.org на задното стъкло). Зареждаше газ, но ние тъкмо тръгвахме и тогава го забелязах, че е от форума.Поздрави колега

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

fihi написа:
                            svetkos_ написа:
                            ........
                            Нещо не ти е чиста работата в последно време Все колешки засичш по улиците. На едната гумата, с другата изпращате автобуса, За следващата не ми се мисли к’во ще е.... Всичко е в кръга на шегата.
                            Ванка, Какво да направя? Като мога, ще помагам, както беше в случая със СокОтПраскова. Пък и за ФИАТ става дума. Легна ми тази марка на сърцето. Ама можеш да го погледнеш и от другата страна. Явно се опитват интереса да ми предизвикат (шегувам се, разбира се).

Коментар

fihi написа:
                              Не бери грижа за колежките, колегата си е продал пишето
                              svetkos_ написа:
                              ... моето пише (Фиат-а) го продадох.

Коментар

ogi28b написа:
                                fihi написа:
                                Не бери грижа за колежките, колегата си е продал пишето
                                svetkos_ написа:
                                ... моето пише (Фиат-а) го продадох.

Коментар

Working...
                                X