Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dandy написа:
    Преди половин час (към 2:15) червено браво с кръгъл стикер на задното стъкло в задръстването от Орлов към СУ (не видях номера, много коли имаше Кой беше ?
    ...аз, аз...имаше задръстване заради мотоциклетист ударил се в няк’во такси...ама леко беше де...
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Днес сутринта към 9 зелена брава СА7792.. пред 6-то районно мисля че беше
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.

Коментар

naskobg написа:
          Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.
          А твойто браво ли беше спряно на блоковете дето са надолу от загорка до градинката Често там мервам още едно браво като твоето на emzo май е.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

yorik написа:
            Dandy написа:
            Преди половин час (към 2:15) червено браво с кръгъл стикер на задното стъкло в задръстването от Орлов към СУ (не видях номера, много коли имаше Кой беше ?
            ...аз, аз...имаше задръстване заради мотоциклетист ударил се в няк’во такси...ама леко беше де...
            Да, видях го аз мотореца къде беше паднал. Иначе евала, много готин цвят вадиш
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Princo написа:
                naskobg написа:
                А твойто браво ли беше спряно на блоковете дето са надолу от загорка до градинката Често там мервам още едно браво като твоето на emzo май е.
                Да, те са колега.

Коментар

BUSTED
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

naskobg написа:
                    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изпревари ме.Аз докато си свърша задачките и да питам кой си, ти вече си писал. Извинявай ама ако се беше изрязал щях да те пусна, никакъв проблем както видя в Б-с по задръстванията.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      naskobg написа:
                      ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изпревари ме.Аз докато си свърша задачките и да питам кой си, ти вече си писал. Извинявай ама ако се беше изрязал щях да те пусна, никакъв проблем както видя в Б-с по задръстванията.
                      Много беше колегиален, благодаря. Не се сърдя, няма за какво. Не исках да ти убивам инерцията - гадно е.

Коментар

Днес на служебния паркинг на Мтел, някой колега със Мареа комби (сива) с номер СА9610 ? Явно ми е колега и по месторабота, да се издава Видях, че имаше голям стикер на задното стъкло, но по-различен от стандартния надпис
                        Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Днес към 10 часа в локалното на Цар Борис 3 след Овча купел посока Павлово видях пунто МК-2 и Типо или Уно едно след друго с малкия стикер на форума ,обаче минах много бързо и в последния момент ги видях,не запомних никакъв номер обаче
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

BolgAryan написа:
                            kik73bg написа:
                            Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой беше
                            Аз бях, колега. Още щом видях жълт Мултипла зад мен бях сигурен, че си ти. За това и бях в готовност
                            Беше тъмно иначе щях да те щракна веднага.Заради Благун и неговата прословута награда си държа талефона на таблото в бойна готовност
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                              BolgAryan написа:
                              kik73bg написа:
                              Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой беше
                              Аз бях, колега. Още щом видях жълт Мултипла зад мен бях сигурен, че си ти. За това и бях в готовност
                              Беше тъмно иначе щях да те щракна веднага.Заради Благун и неговата прословута награда си държа талефона на таблото в бойна готовност
                              Абе, я моля те ми кажи каква е наградата и какъв му е номерът на колата. Сега, както съм без кола, току виж съм го издебнал от някой рейс.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

kik73bg написа:
                                Днес към 10 часа в локалното на Цар Борис 3 след Овча купел посока Павлово видях пунто МК-2 и Типо или Уно едно след друго с малкия стикер на форума ,обаче минах много бързо и в последния момент ги видях,не запомних никакъв номер обаче
                                aaaa и мен ме видяха :D МК2 е моя а другото е Панда на един мои съоченик (стикерчето аз му го лепнах от скоро е в форума)Иначе аз там уча в КИРОВ и там е паркинга на нашия клас :Dако некои минава от там и Пунтака е там нека звънне ше пием по кафе 0888308140
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X