Dandy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
naskobg написа:Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
yorik написа:Dandy написа:Преди половин час (към 2:15) червено браво с кръгъл стикер на задното стъкло в задръстването от Орлов към СУ (не видях номера, много коли имаше Кой беше ?Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Princo написа:naskobg написа:Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.
Коментар
-
naskobg написа:Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:naskobg написа:Бързо да си признава кой беше колегата със старозагорската Марея, с който карахме заедно от Карнобат до Бургас тая сутрин. Като ме изпревари на Карнобат и ме затвори да не мога да изпреваря камиона се ядосах, но като видях големия стикер на задното съкло ми мина на момента и ми стана весело.
Коментар
-
Днес към 10 часа в локалното на Цар Борис 3 след Овча купел посока Павлово видях пунто МК-2 и Типо или Уно едно след друго с малкия стикер на форума ,обаче минах много бързо и в последния момент ги видях,не запомних никакъв номер обачеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
BolgAryan написа:kik73bg написа:Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой бешеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:BolgAryan написа:kik73bg написа:Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой бешеNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
kik73bg написа:Днес към 10 часа в локалното на Цар Борис 3 след Овча купел посока Павлово видях пунто МК-2 и Типо или Уно едно след друго с малкия стикер на форума ,обаче минах много бързо и в последния момент ги видях,не запомних никакъв номер обачеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар