Колегата vaskoni днес на светофара до езиковата П.П Много яко стоят черните джантета на синъото
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Днес към 11 часа на Шипченски проход зелена брава Х 3121.. зави по Жендов,а по късно пред блок 421 в Дружба видях бяло пунто СА 6277.. :D .Да се разпознават кои са
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Днес на ул. Хаджи Димитър на светофара на форума мисля че видях колегата emzo.Номера видях само ст...ам май и имаше странен стикер на форума.Някакъв прозрачен нещо такова
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Днес малко след караулката на Ботевградско посока София черно Браво с номер СА **54 ми свирна, ама не видях стикери, а номера късно го погледнах като се отдалечи, та само последните 2 видях Да не е някой от вас
вчера ми се стори че видях една сива брава СТ 5070 с малкия-кръглия стикерако не се лъжа.........апък неска видях едно бяло Типо със стикер от Емовите до " Корортна Поликлиника"от едната страна гумите му бяха от малките(като резервната....)
Днес малко след караулката на Ботевградско посока София черно Браво с номер СА **54 ми свирна, ама не видях стикери, а номера късно го погледнах като се отдалечи, та само последните 2 видях Да не е някой от вас
Аз съм колега Аз отдалеч те познах по стикера, а моя е от малките горе вляво. После видях че ме догонваше, ама бързах за работа че ..... криза е
Аз съм колега Аз отдалеч те познах по стикера, а моя е от малките горе вляво. После видях че ме догонваше, ама бързах за работа че ..... криза е
Така се бех нацепил предната вечер в Eтрополе (оттам идвах), че докато загрея че някой ми свири А малко преди това ме бяха щракнали с радара на Богров, и си карах с ограничение, макар че и аз бързах за работа :D :D :D
Е там при нас ( Богров ) почти всеки ден има куки. Мен онзи ден срещи ОМВ-то на Ботевградско искаха да ми зимат книжката за 6 месеца. Добре че на дрегера показах 0.00 и ме пуснаха срещу 2 кафета :D:D
Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой беше
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Днес към 10.30 колегата kik73bg(предполагам) - такси Мултипла с голям стикер отзад (имам предвид задното стъкло) - натовари клиент в "Хаджи Димитър".
99.99% е бил той. Иначе има и един друг "аквариум", но не може да се мери с неговия. А иначе днес на Околовръстното, преди светофара за Овча купел, едно Браво с номер СА 1497, май беше, посока Люлин. Имаше кръгъл стикер на задното стъкло. Поне така ми се видя. Бях на спирката на 111 .
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Преди половин час (към 2:15) червено браво с кръгъл стикер на задното стъкло в задръстването от Орлов към СУ (не видях номера, много коли имаше Кой беше ?
Тази вечер към 20 часа на НДК сиво браво със форумски стикер дърпаше друго такова черно ,но ги видях в последния момент,а малко по късно на светофара на Университета видях и поздравих колега от форума със сиво браво СА 8881 ... и той ме поздрави ,но не знам кой беше
Аз бях, колега. Още щом видях жълт Мултипла зад мен бях сигурен, че си ти. За това и бях в готовност
Коментар