Днеска в Люлин на излизане от магазина на AXM....колега с Мареа комби....махнах ме си, но не го познах кой е...май и той се заплесна и се качи малко на бордюра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
fihi
СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.
Коментар
-
Geraka написа:Днеска в Люлин на излизане от магазина на AXM....колега с Мареа комби....махнах ме си, но не го познах кой е...май и той се заплесна и се качи малко на бордюраФиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
kik73bg написа:Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой еБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
fihi написа:СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Sev написа:днес към 15:00Люлин до Домко, Типо с голям и малък стикерAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
fihi
svetkos_ написа:fihi написа:СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.
Коментар
-
fihi написа:svetkos_ написа:fihi написа:СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Geraka написа:kik73bg написа:Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой еMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
wazmo написа:Днес към 18:10 видях червено Bravo TD100 с лепенка от форума на задното стъкло. Излизаше от ул. Славянска и се включи в грандиозното задръстване по бул. В.Левски.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
svetkos_ написа:С един колега от Перник се поздравихме на светофара на кръстовището на Околовръстен път и бул. Цар Борис 3. Да си каже кой е, поне да знам за друг път. Беше с кръглия стикер на форума отлявата страна на задния джам.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар