Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днеска в Люлин на излизане от магазина на AXM....колега с Мареа комби....махнах ме си, но не го познах кой е...май и той се заплесна и се качи малко на бордюра
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.

Коментар

Geraka написа:
        Днеска в Люлин на излизане от магазина на AXM....колега с Мареа комби....махнах ме си, но не го познах кой е...май и той се заплесна и се качи малко на бордюра
        Аз бях, ходих да взимам консумативи (масло, ремъци), и най-после да видя кола със стикер. А за качването на бордюра, заплеснах се с джипиеса.P.S. Като отивах към магазина едно Браво(а) ме изпревари много бързо, после като зави към Била, мернах че май беше 2446
        Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

kik73bg написа:
          Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой е
          Това съм аз, надявайки се да си намери паркинг място пред офиса..
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Снощи към 18 ч видях колежката SokOtPraskova на околовръсното,изчака ме да мина за да се шмугне към Драгалевци
            FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

fihi написа:
              СА 6440 тъмно браво днес около 12ч. на Тодор Каблешков. Колега добре, че бибитна иначе грам нямаше да те забележа. Стана ми много драго.
              Фихи, това съм аз батка. Вече бях аз. Днес, към 2 часа, колата стана собственост на една дама. Дано да я пази и да я гледа, както мен. Надявам се нещата ми така да се развият, че съвсем скоро пак да подкарам Фиат-че. ПП не ме познат, вероятно защото бях със слънчеви очила и вече си оформям кичарата
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Sev написа:
                днес към 15:00Люлин до Домко, Типо с голям и малък стикер
                ако е това аз съм бил ?
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

даточно :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

svetkos_ написа:
                    fihi написа:
                    Фихи, това съм аз батка. Вече бях аз. Днес, към 2 часа, колата стана собственост на една дама. Дано да я пази и да я гледа, както мен. Надявам се нещата ми така да се развият, че съвсем скоро пак да подкарам Фиат-че. ПП не ме познат, вероятно защото бях със слънчеви очила и вече си оформям кичарата
                    Абе казах и аз на Ирка, че колата ми е позната. Ама пусто не се сетих. Доста се рових из форума да я търся, но без успех. В бързината теб изобщо не те видях. Скивах стикера в огледалото и тогава скочих на клаксона. А как съм запомнил номера и аз не моем да ти кажем.

Коментар

fihi написа:
                      svetkos_ написа:
                      fihi написа:
                      Абе казах и аз на Ирка, че колата ми е позната. Ама пусто не се сетих. Доста се рових из форума да я търся, но без успех. В бързината теб изобщо не те видях. Скивах стикера в огледалото и тогава скочих на клаксона. А как съм запомнил номера и аз не моем да ти кажем.
                      Да ти кажа и на мен ми стана много драго. За втори път виждам човек от форума, но с теб се познаваме, с който да се поздравим.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днес към 18:10 видях червено Bravo TD100 с лепенка от форума на задното стъкло. Излизаше от ул. Славянска и се включи в грандиозното задръстване по бул. В.Левски.
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Geraka написа:
                          kik73bg написа:
                          Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой е
                          EH8837...май съм аз ....ама изобщо не съм видял някой да ми маха или сеирка ....следващият път ще съм по-внимателен
                          Ами не си видял щото не съм махал и свирил.Бях спрял единствено такси на Зимния и слязох да си взема нещо за пиене когато мина покрай мен и тогава те видях :D .Не вървеше да свиря и да викам като овчар
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

wazmo написа:
                            Днес към 18:10 видях червено Bravo TD100 с лепенка от форума на задното стъкло. Излизаше от ул. Славянска и се включи в грандиозното задръстване по бул. В.Левски.
                            Комай да бях аз А вчера по някое си време ( вече не помня кога ) на кръстовището на Стамболийски и К. Величков седя си аз първа кола и чакам за десен завой зад мен някой се напича на клаксона, гледам в огледалото маха ми неква госпожица... Ама беше се лепнала зад мене и не виждах номера, беше светло синьо браво, което след мен продължи направо... Да си признава колежката...
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Преди малко в Студентски град близо до Фантастико колега с Мареа комби с номер СА7127 СА с големия стикер на задния прозорец, но не ми беше удобно да го заговарям, че се беше поизлегнал малко
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

svetkos_ написа:
                                С един колега от Перник се поздравихме на светофара на кръстовището на Околовръстен път и бул. Цар Борис 3. Да си каже кой е, поне да знам за друг път. Беше с кръглия стикер на форума отлявата страна на задния джам.
                                Признавам си без бой че бях аз. Иха, вече и мене ме има в тая тема :D :D :D :D
                                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                                X