fokke написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Явор Митев
А бе, с кого си "крещяхме" днес в Младост....синьо пунто с кръглите стикери преди отбивката за Младост 1А.....голямо викане и бибиткане беше, хахахаха...
Коментар
-
cappy_limona написа:fokke написа:Е и аз ,лекичко сьс 110-120 .между другото Бравата сьщо седи в редута
Коментар
-
Huku написа:Ми аз значи съм те вижал, има и една друга Брава която спира тамАз там минавам почти всеки ден, понеже ходя до скай сити да си пазарувамEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой еMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
С един колега от Перник се поздравихме на светофара на кръстовището на Околовръстен път и бул. Цар Борис 3. Да си каже кой е, поне да знам за друг път. Беше с кръглия стикер на форума отлявата страна на задния джам.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Junkey написа:dvoinikat написа:Junkey написа:Колеги, кой беше колегата с когото се засякохме на АМ "Хемус" на разпети петък . Веднага да си признаваFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Geraka написа:Huku написа:Ми аз значи съм те вижал, има и една друга Брава която спира тамАз там минавам почти всеки ден, понеже ходя до скай сити да си пазарувам
--------------------
Коментар
-
Huku написа:п.п. Аз акто тръгнах да карам не знаех че има катастрофа мислех си че е просто поредното задръстване,но наистина много катастрофи, поне 15 със около 50 коли участници в тях... направо не е истинаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kik73bg написа:Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой еBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
kik73bg написа:Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой еEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар