Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fokke написа:
    Е и аз ,лекичко сьс 110-120 .между другото Бравата сьщо седи в редута
    колега и аз съм от редута пак несъм те засичал

Коментар

А бе, с кого си "крещяхме" днес в Младост....синьо пунто с кръглите стикери преди отбивката за Младост 1А.....голямо викане и бибиткане беше, хахахаха...

Коментар

cappy_limona написа:
        fokke написа:
        Е и аз ,лекичко сьс 110-120 .между другото Бравата сьщо седи в редута
        колега и аз съм от редута пак несъм те засичал
        благодаря за поканата и сьс сигурност ще се появим ,дали този понеделник или следващия последен понеделник Може би не сьм се изразил правилно , не редута ,а Слатина !Погледнах картата кьдето се срешате ,ами колата стои малко по нагоре след светофара посока центьр в ляво пьрвия висок блок
        http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Ми аз значи съм те вижал, има и една друга Брава която спира тамАз там минавам почти всеки ден, понеже ходя до скай сити да си пазарувам

--------------------

Коментар

Huku написа:
            Ми аз значи съм те вижал, има и една друга Брава която спира тамАз там минавам почти всеки ден, понеже ходя до скай сити да си пазарувам
            Колега ти защо караш по магистралата в аварийната лента, при положение, че имаше толкова катастрофи
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой е
              Прикачени файлове
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

С един колега от Перник се поздравихме на светофара на кръстовището на Околовръстен път и бул. Цар Борис 3. Да си каже кой е, поне да знам за друг път. Беше с кръглия стикер на форума отлявата страна на задния джам.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колегата gamma видях днеска във Възраждане..караше зад мен, но явно не успя да ме види, понеже чакаше една колежка със сребристо пунто да паркира , дори намалих да го изчакам, ама зави и така..
                  Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    Хоп, колегата loop, на излизане от "Славейков", към стария парк, 2:1 за мен
                    А ако знаеш теб колко пъти те виждам..и а-ха да свирна и заминаваш..
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

До колегата kik73bg - аз бях днес на бул.Арсеналски.Чаках за преглед на АГУ.
                      Marea 1.6 16v

Коментар

Junkey написа:
                        dvoinikat написа:
                        Junkey написа:
                        Колеги, кой беше колегата с когото се засякохме на АМ "Хемус" на разпети петък . Веднага да си признава
                        Колега, много информация си дал с кой и кога сис се видял! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        АМ "Хемус" към 19.45ч. след Горни или Долни Богров не го знам точно кое. Колата беше златиста Брава с номер от сорта на 8862 (но не съм сигурен беше отдавна )или нещо такова.
                        По товавреме и аз бях стъпил здраво на магистралата, но явно сме били на различни дистанции. Трябва най-накрая даси сложа стикер и понеже спирам в Сухата река, някой път ще се присъединя към Вас в Слатина.
                        Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Geraka написа:
                          Huku написа:
                          Колега ти защо караш по магистралата в аварийната лента, при положение, че имаше толкова катастрофи
                          Така се случи п.п. Аз акто тръгнах да карам не знаех че има катастрофа мислех си че е просто поредното задръстване,но наистина много катастрофи, поне 15 със около 50 коли участници в тях... направо не е истина

--------------------

Коментар

Huku написа:
                            п.п. Аз акто тръгнах да карам не знаех че има катастрофа мислех си че е просто поредното задръстване,но наистина много катастрофи, поне 15 със около 50 коли участници в тях... направо не е истина
                            Ааа и кво викаш като няма катастрофи в аварийната лента да карам Ти като по-хитър от другите да минеш от там, пък те като са прости и не се сещат да си чакат? Не мога да го разбера това нещо аз.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kik73bg написа:
                              Днес много народ видях и то все такива, които не познавам.Сутринта на Ботев видях и заснех бравото по-долу.Под десния стоп в нарисуваната количка беше логото на форума,Светнах му няколко пъти не знам дали ме видя колегата.Към обяд на Арсеналски видях един колега с марея който ме видя и ми свирна и той.Към 19 часа в Студентси град на Зимния дворец ме размина червено браво с ЕН 88.7.. бяха двама ,но явно не са ме видяли.Да си признават кой кой е
                              Батка, снимал си ми бившата кола... Тази кола беше моя преди 4 години....
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

kik73bg написа:
                                EH8837...май съм аз ....ама изобщо не съм видял някой да ми маха или сеирка ....следващият път ще съм по-внимателен
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X