Пфуу от тази тема вече хорята нямат личен живот. Пълно е вече с тайни агенти под прекритие навсякъде.Т`ва е по-зле отколкото да има камери на всички кръстовища. (Шегувам се.)
Айде не се оплаквай. Ти даже и снимки правиш!!! Ето и последната на двете убавици
Ники, да го махаш това "D" от задната броня, че срамота!
Слушам и изпълнявам ... (пък ако не иска да се отлепи - ще залепя BG върху него) ... Инеситка, ти сега с новите тасове ли се фукаш?Ей, мушмороци! 100 страници тема - има ли друга такава у форума?
Колеги, кой беше колегата с когото се засякохме на АМ "Хемус" на разпети петък . Веднага да си признава
Колега, много информация си дал с кой и кога сис се видял! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
АМ "Хемус" към 19.45ч. след Горни или Долни Богров не го знам точно кое. Колата беше златиста Брава с номер от сорта на 8862 (но не съм сигурен беше отдавна )или нещо такова.
ООООО да ,аз бях ама много гас даваш колега ,няма стигане :D Вече като нов собственик на Фиат Брава ,още ведньж ще кажа ,впечатлен сьм от италианката ,за пьрви пьт се качвам на дьльг пьт с Фиат Поздрави
ООООО да ,аз бях ама много гас даваш колега ,няма стигане :D Вече като нов собственик на Фиат Брава ,още ведньж ще кажа ,впечатлен сьм от италианката ,за пьрви пьт се качвам на дьльг пьт с Фиат Поздрави
Не съм давал газ карах нормално 110-120км/ч даже те чаках от време на време, но ти така и не се появи
Коментар