[quote="coolboby"].........[quote]Нищо лично и аз към теб, колега, но за мен 200 км/ч по нашите пътища си е само за хора, които се мислят за безсмъртни, нищо, че е клише. Заради такива клишета всеки ден умират хора и докато за теб това е само статистика, за някои е съдба. А и ти укоряваш колегата с Типо-то, че тръгнал да изпреварва в последния момент, а не се замисляш, че ако ти беше карал със 130 примерно, нямаше да има опасност "да го размажеш". Вярно, че си бил с Е класа и то новата и караш с 200, следователно всеки трябва да ти прави път. Всеки си преценява, само да няма невинни жертви, както става в повечето случаи. И да, и аз прекрачвам закона като карам, но ако карам с 200, няма да обвинявам някой друг, че ми е изскочил в последния момент.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Колегата е бил с 200 ама в мечтите си.Я не ме качвай на върбата. Аз съм влизал в Търново от всички възможни пътища, къде го вдигна тези 200? На влизане от Севлиево? И ние караме автомобили. Иначе предполагам можеш да впечатлиш съученичките с подобни разкази.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да, на влизане от Севлиево. Отсечката от първия разклон за Леденик до моста на западен пътен възел си мисля, че е достатъчно дълга. Както и да е, нека се забрави това. Както казах преди, пред никого не се "показвам".Айде живи и здрави!Придържайте се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
fihi
-
Гледам една позната брава на паркинга на един (няма да му споманавам името: ) хипермаркет в Русе и решавам да се паркирам до нея, и си влизам вътре, пазарувам си, излизам и какво да видя - на чистачките ми оставена бележка с едно еей такова символче: ...,а бравата духнала ...Виновницата за тези пакости е известна още под прозвището Inessita."Как ще ги стигнем американците", ... и там как беше за чистачките ... "на моята скромна кола"
Коментар
-
Днес около 13 часа Червена Мареа комби с големия стикер излизайки от бензиностанция ЕКО до "комина на Мото пфое" ..... бипнах за поздрав но колегата не отрази.Малко по късно около 14.30 Сиво Браво пак с големия стикер мина покрай автомивка Румекс на гробищата.Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Вчера вечерта към 12:30 в Банкя е забелязано червено Браво с стикер на форума в долния ляв ъгъл на задното стъкло. Предполагам колегата е бил на манастира да отчете празника. Аз бях се покрил на задната седалка в един бял Golf. Не видях номера на колегата защото в последния момент видях че е със стикер Да си признава кой е.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар