Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="coolboby"].........[quote]Нищо лично и аз към теб, колега, но за мен 200 км/ч по нашите пътища си е само за хора, които се мислят за безсмъртни, нищо, че е клише. Заради такива клишета всеки ден умират хора и докато за теб това е само статистика, за някои е съдба. А и ти укоряваш колегата с Типо-то, че тръгнал да изпреварва в последния момент, а не се замисляш, че ако ти беше карал със 130 примерно, нямаше да има опасност "да го размажеш". Вярно, че си бил с Е класа и то новата и караш с 200, следователно всеки трябва да ти прави път. Всеки си преценява, само да няма невинни жертви, както става в повечето случаи. И да, и аз прекрачвам закона като карам, но ако карам с 200, няма да обвинявам някой друг, че ми е изскочил в последния момент.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колегата е бил с 200 ама в мечтите си.Я не ме качвай на върбата. Аз съм влизал в Търново от всички възможни пътища, къде го вдигна тези 200? На влизане от Севлиево? И ние караме автомобили. Иначе предполагам можеш да впечатлиш съученичките с подобни разкази.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Да, на влизане от Севлиево. Отсечката от първия разклон за Леденик до моста на западен пътен възел си мисля, че е достатъчно дълга. Както и да е, нека се забрави това. Както казах преди, пред никого не се "показвам".Айде живи и здрави!Придържайте се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Мисля, че видях колегата Фихи на МОЛ-а на Стамболийски тази сутрин. Идваше от руски паметник. Беше някъде към 10.30 часа. Чаках там един пич да гледа Бравото.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Добре си видял, отивах да си видя двете сладурани.

Коментар

Гледам една позната брава на паркинга на един (няма да му споманавам името: ) хипермаркет в Русе и решавам да се паркирам до нея, и си влизам вътре, пазарувам си, излизам и какво да видя - на чистачките ми оставена бележка с едно еей такова символче: ...,а бравата духнала ...Виновницата за тези пакости е известна още под прозвището Inessita."Как ще ги стигнем американците", ... и там как беше за чистачките ... "на моята скромна кола"
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Софийско светло синьо Браво с лупи и ксенон с големия стикер по центъра на В.Търново! Караше го мацка.

Коментар

Днес около 13 часа Червена Мареа комби с големия стикер излизайки от бензиностанция ЕКО до "комина на Мото пфое" ..... бипнах за поздрав но колегата не отрази.Малко по късно около 14.30 Сиво Браво пак с големия стикер мина покрай автомивка Румекс на гробищата.
                  Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Черно Браво Е 5153 с джанти от Мареа и с премахната емблема отпред . Няколко дни спира пред нас , а ми се струва , че съм го виждал из форумаОт време на време засичам и едно злобно бяло Браво 1.2 с козирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

кой беше с Чипосаното JTD на стадион ботев на светофара! аз да го догоня за поздрав то стана като дръпка "Пловдив
                      ~Hustlin Team~

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Черно Браво Е 5153 с джанти от Мареа и с премахната емблема отпред . Няколко дни спира пред нас , а ми се струва , че съм го виждал из форумаОт време на време засичам и едно злобно бяло Браво 1.2 с козирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Аз аз....

Коментар

Преди около час, на разходка с малкия и жената видях този "мръсен" колега Да признава кой е и да пием по бира в парка!
                          Прикачени файлове
                          Fiat Marea weekend

Коментар

Вчера вечерта към 12:30 в Банкя е забелязано червено Браво с стикер на форума в долния ляв ъгъл на задното стъкло. Предполагам колегата е бил на манастира да отчете празника. Аз бях се покрил на задната седалка в един бял Golf. Не видях номера на колегата защото в последния момент видях че е със стикер Да си признава кой е.
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                            -------------------------------------
                            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Хоп, колегата loop, на излизане от "Славейков", към стария парк, 2:1 за мен
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Пфуу от тази тема вече хорята нямат личен живот. Пълно е вече с тайни агенти под прекритие навсякъде.Т`ва е по-зле отколкото да има камери на всички кръстовища. (Шегувам се.)
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X