Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера малко след като се видяхме с Благун съзрях това Типо пред блок 6 на Ботевградско шосе.Бързо да си признава този на когото е :P
    Прикачени файлове
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Тази вечер около 18:45 на "Евлоги Георгиев" посока НДК тъмночервено пунто с номер ВТ....Имаше на задния прозорец в средата кръгъл стикер.Правеше някаква маневра, та може и да не е разбрал защо му свирнах

Коментар

Двама колеги бяха засечени:1. Колега със сиво Купе СА3192КС на главния вход на зоологическата градина в неделя след обяд2. Колега със тъмно синьо Браво с маски на габаритите (като моите) със стикер в долния десен ъгъл на задното стъкло "Фиат клуб България" с номер СА5582КХ зад втори блок на ТУ не помня кога беше (във вторник май)
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Оглеждайте се за мен утре в Ст.Загора, а в петък съм в Бургас.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Бяло типо В 3722 АТ мисля че беше преди малко го засякох минавахме двамата по един счупен път до еон българия после той спря на ШЕЛ присветнах му ама никаква реакция имаше сткер
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Онзи ден, докато се разхождах с жената....щрак!!!
              Прикачени файлове
              Fiat Marea weekend

Коментар

Кой беше колегата със зеленото типо СА 4258 ** тази сутрин на ул. Иван Гешов

Коментар

maiska написа:
                  Кой беше колегата със зеленото типо СА 4258 ** тази сутрин на ул. Иван Гешов
                  Аз бях!! Тъкмо излизах от квартала и през запотените стъкла едва те видях!! Иначе типото номера ми е C 4258 MC... близо беше! :PАз напоследък бях доста неактивен, но ще гледам да се поправя! :D Преди известно време видях (по-точно той ме видя!!) и колегата Любо със синята Брава, на който не му знам nick-a! Да се обади!! :D
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Кой беше колегата със зелено Типо, който тръгна в последния момент да изпреварва пред мен а аз щях да го размажа с 200км/ч навлизане в Търново..бях с новата Е класа?

Коментар

coolboby написа:
                      Кой беше колегата със зелено Типо, който тръгна в последния момент да изпреварва пред мен а аз щях да го размажа с 200км/ч навлизане в Търново..бях с новата Е класа?
                      Ти пък къде си се засвяткал с 200 на влизане в Търново?Май не мислиш какво може да стане ако изтървеш управлението на този тежък автомобил.Май не е тръгнал в последния момент да изпреварва ами на теб така ти се е сторило от голямата ти скорост.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Една красива колежка с Пунто на НБУ. Направих й път да излезе от една пряка, че ми харесаха с приятелката й. После се оказа, че живее зад моя блок. Засякохме се на нейния блок в ОК2 при детската градина. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Другия път, ако има такъв, обещавам да спра. :D Да си каже коя е, ако въобще е от форума...
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Tornado написа:
                          coolboby написа:
                          Ти пък къде си се засвяткал с 200 на влизане в Търново?Май не мислиш какво може да стане ако изтървеш управлението на този тежък автомобил.Май не е тръгнал в последния момент да изпреварва ами на теб така ти се е сторило от голямата ти скорост.
                          Не бе колега, колегата просто искаше да изтъкне, че е бил с "новата Е класа" и между другото спомена, че се е помислил за безсмъртен в нея.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

mitenceto89 написа:
                            Оглеждайте се за мен утре в Ст.Загора, а в петък съм в Бургас.
                            Ще се оглеждаме Колега .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

blagun написа:
                              Днес в Слатина, Браво с номер СС0669.. и малък стикер на стъклото.
                              Тази вечер към 20 часа и аз го видях колегата на улица Слатинска ,но го видях в последния момент иначе щях да му свирна да се видим .Кой е той .А по рано през деня видях това Браво до блок 1 на Жендов .Някой знае ли на кого е
                              Прикачени файлове
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

style34 написа:
                                Tornado написа:
                                coolboby написа:
                                Не бе колега, колегата просто искаше да изтъкне, че е бил с "новата Е класа" и между другото спомена, че се е помислил за безсмъртен в нея.
                                Няма какво да се изтъквам пред никого тук във форума! Защото 99.99% са ми "непознати". А и няма за какво, както е ясно Е класата не е моя!Мисля, че съм отдавна в тоя форум, за да се изтъквам!Ники ме познава, критиката не беше такава каквато ти помисли.Клишето "безсмъртен" вече страшно много се изтърка и сигурно аз съм единствения, който прекрачва прага на правилника! Вероятно съм за бесило.Нищо лично колега! Жив и здрав

Коментар

Working...
                                X