Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kik73bg написа:
    boriss13 написа:
    Днес към 11:42 на бул.А.Малинов посока "Цариградско":
    Днес и аз го видях този колега ама беше малко по рано и зави по малинов посока центъра.По късно пред блок 1 на "Ал.Жендов" под рампата видях едно сиво браво с големия стикер но не му запомних номера но другия път ще гио снимам.Вчера видях Благун ,но нямаше време да снимам, и колегата ММЕ никакво внимание не ми бърна като се разминахме на "Заводска"
    Колега, разкрит си :D Нищо, че обикаляш Софийско с бургаската регистрация , ние си знаем...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

да си признава кои беше колегата които пуснах да мине в дясна лента на околовръстното към 13.45 колата беше червена брава с голям стикер на задния джам колегата сви после на дясно на светофара посока павловоаз святках ама кои да гледаномера на колегата маи беше нешто от сорта на 5248 или нещо таквоз
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз да кажа нещо дето отдавна искам да кажа , всеки път като минавам през Нова загора , на самия път има спряно синьо пунто 1 , със стикер на задното стъкло . Много ми е чудно кой е
        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Huku написа:
          Днес към 1 на обяд видях колегата с Таксито Мултипла (навата) на Цариградско, карах в най лява лента и го видях, минах пред него но между нас остана една кола нямаше как да му дам аварийни... чаках да мине покрай мен и да му свиркам... Но той ме изпревари, мина покрай мен и ми свирана първи ... аз му дигнах ръка
          Да така беше :D .Ти да не се връщаше от състезание с тези номера,или са ти още от Италфеста. Щеше ми се да се запознаем ,ама много бързах за части ,че една от дугите ми коли беше в бокса и нямах време да спирам.Не губете кураж за следващия тираж. :P
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
            Да така беше :D .Ти да не се връщаше от състезание с тези номера,или са ти още от Италфеста. Щеше ми се да се запознаем ,ама много бързах за части ,че една от дугите ми коли беше в бокса и нямах време да спирам.Не губете кураж за следващия тираж. :P
            НЕ тези номера са ми от Ралито във Видин....А иначе все някога ще се засечем и ще се запознаем :P

--------------------

Коментар

Днес ,май за пръв засичам форумска кола (с изключение на bai_mile, който ми даде стикера). Тка де сива Brava 1520 мисля беше - карах сиг 10 минути зад нея от рампата на пазара .... и тъкмо като реших да я размина и свирна сви на некаде.....
              Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
              Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Коментар

Тази сутрин към 7:30 на еко в стз сиво браво СТ9635 я да си казва кой беше???????
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Кой е колегата със сива Брава 3918?! Стикера на форума е на предното стъкло до лепенката за ГО...Забелязан пред сладкарницата в Младост 4, срещу Фантастико днес следобяд Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Вчера оранжево Пунто 2 по булевард Сливница с номер 0842.Имаше два стикера от италфест.

Коментар

Зилено типо печка с измазан багажник и свален номер и стикер отзад. Свари ме неподготвен на 3та да си признае
                        Fiat punto 1,1
                        Fiat bravo 1,6 16v
                        Fiat bravo 2,0 20v
                        Honda civic 1,5
                        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

kik73bg написа:
                          blagun написа:
                          "kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...
                          Добре че ти свирнах ,обаче си зареждах телефона и нямаше как да те щракна .Този път ако бях те снимал не знам каква причина щеше да измислиш да не дадеш наградата.Но сега съм решил -ще взема някоя от другите си коли и ще бъдеш заснет
                          Днес пак те видях, а ти успя ли да ме снимаш....
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Червено нашенско Типо с голеееееееееееми джантоци на колелото на Панаира А в Понеделник мисля, че беше направих цяла фотосесия на колега с пазарджишка Брава, затъмнени и 4-те джама с големия стикер на задния прозорец, караше по Източен, ама на кръстовището на Мак Драйв те загубихме
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Днес в Слатина, Браво с номер СС0669.. и малък стикер на стъклото.
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                                kik73bg написа:
                                blagun написа:
                                "kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...
                                Добре че ти свирнах ,обаче си зареждах телефона и нямаше как да те щракна .Този път ако бях те снимал не знам каква причина щеше да измислиш да не дадеш наградата.Но сега съм решил -ще взема някоя от другите си коли и ще бъдеш заснет
                                Днес пак те видях, а ти успя ли да ме снимаш....
                                Пак извади късмет. Този път говорех по него ,но не е късно :D
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X