Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес към 11:42 на бул.А.Малинов посока "Цариградско":
    Прикачени файлове
    Fiat Marea weekend

Коментар

Днес в City Center Sofia около 17.00 ч. на паркинга(ниво -1), Типо-то на "kosta".
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Току що се видяхме с колегата fihi, даде ми стикер, който веднага залепих. Срещата беше случайно, но пък на мен ми стана много приятно. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
          Току що се видяхме с колегата fihi, даде ми стикер, който веднага залепих. Срещата беше случайно, но пък на мен ми стана много приятно. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
          За нищо.Абе баце ти кога се прибра, кога успя да се похвалиш? Че и в темата за залепени стикери писа - евала. В случая благодарноста е За Явор, че ги е направл и за Дидо, че ги донесе на Батак.Много приятна изненада се получи между другото.

Коментар

fihi написа:
            svetkos_ написа:
            За нищо.Абе баце ти кога се прибра, кога успя да се похвалиш? Че и в темата за залепени стикери писа - евала. В случая благодарноста е За Явор, че ги е направл и за Дидо, че ги донесе на Батак.Много приятна изненада се получи между другото.
            Ами аз съм в блока, пред който се засякохме. Его къде е. Бързо става. Пък и когато е хубаво нещо, човек бърза да се похвали. Иначе и на тях съм благодарен, че са направили и са ти дали стикери да раздаваш. Даже сега така, както си пиша във форума, си и поработвам.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колите на колегите FIRE 8V и vladuna на ОМВ Бояюна тази вечер...обаче така и не ги видях лично
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

boriss13 написа:
                Днес към 11:42 на бул.А.Малинов посока "Цариградско":
                Днес и аз го видях този колега ама беше малко по рано и зави по малинов посока центъра.По късно пред блок 1 на "Ал.Жендов" под рампата видях едно сиво браво с големия стикер но не му запомних номера но другия път ще гио снимам.Вчера видях Благун ,но нямаше време да снимам, и колегата ММЕ никакво внимание не ми бърна като се разминахме на "Заводска"
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

infirm написа:
                  Мисля че беше тъмно синя мареа на светофара след Кино арена 1. Днес около 9:50 сутринта номера беше нещо от сорта СА4776 но не съм сигурен дали 47 или 74... имаше стикер на дясното задно стъкло. Колeгата беше с брада :D Аз пресичах на пешеходната пътека тъкмо бях паркирал фиата мислех да се размахам с ключа от колата но бързах :DТа кой беше?
                  Това трябва да е Килър

Коментар

blagun написа:
                    "kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...
                    Добре че ти свирнах ,обаче си зареждах телефона и нямаше как да те щракна .Този път ако бях те снимал не знам каква причина щеше да измислиш да не дадеш наградата.Но сега съм решил -ще взема някоя от другите си коли и ще бъдеш заснет

Коментар

Aз пьк видях сив металик Брава сьс стикер на форума с пловдивска регистрация в центьра на София паркирана на ул.Доспат ,до баня Мадара Ходим там да караме детето на плуване и паркирам сьщо там
                      http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

fokke написа:
                        Aз пьк видях сив металик Брава сьс стикер на форума с пловдивска регистрация в центьра на София паркирана на ул.Доспат ,до баня Мадара Ходим там да караме детето на плуване и паркирам сьщо там
                        Моя е колега. Там живея в една кооперация :P
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ха ,чудесно ,ако видиш златиста Брава паркирана ,понеделник и петьк в раьона сьс стикер на форума на задното стькло кликни 0888 43 92 92 (между другото ,с тези пловдивски номера не ти ли подсвиркват нервно )
                          http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Днес към 1 на обяд видях колегата с Таксито Мултипла (навата) на Цариградско, карах в най лява лента и го видях, минах пред него но между нас остана една кола нямаше как да му дам аварийни... чаках да мине покрай мен и да му свиркам... Но той ме изпревари, мина покрай мен и ми свирана първи ... аз му дигнах ръка

--------------------

Коментар

Днеска колегата Interceptor на светофара на търговската къща замина към Кауфланд , ама много бързо ускори и не можах да го догоня да свирна
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Колега с Търновско Пунто с малкия стикер пред ОУ "Бачо Киро", явно е бил и той на изпит или живее там!

Коментар

Working...
                                X