Сигурен съм, че вади супер звук. А иначе преди около 30 мин. свирнах на един колега със синьо Браво с номер 1010. Познат ми е номерът, но не знам кой е. Бях в една пряка, която водеше към кръговотона Павлово. EDIT: Същия колега сега пък го видях в ОК2. Из улиците. Караше само на габарит и фарове за мъгла. Нещо задните светлини му бяха поизгорели. Отиваше към Ок1 покрай даскалото :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес на Горнобански път и Любляна се засякохме с колегата Шикито и се поздравихме .Той се зарадва ,че най-накрая е видял прословутия единствен "аквариум".Ела на някоя неделна среща и ще го разгледаш по подробно. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
deadairplane
-
npace написа:svetkos_ написа:Няма, колега. Даже и аз може да му се радвам, понеже видях един колега, нов във форума, който е сложил снимка на колата. И е от Овча купел. Някъде около мен е. Та ще му се радвам. :Д Писах на колегата, ама явно още не е влизал във форума.
Коментар
-
deadairplane написа:kik73bg написа:Днес на Горнобански път и Любляна се засякохме с колегата Шикито и се поздравихме .Той се зарадва ,че най-накрая е видял прословутия единствен "аквариум".Ела на някоя неделна среща и ще го разгледаш по подробно. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
emzo написа:Интересен цвят.... или това е сиво а снимката е тъмна ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Здравейте колеги, аз много често виждам сутрин около 7.20 на бул. рожен един колега с черно браво с регистрация РА без стикер на форума но е с емблема joro над задната емблемата bravo и на задното стъкло има голям дракон ако не се лъжа и все ми се струва че и друг път е ставало въпрос за него.Позна ли се някой?Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
trace написа:emzo написа:Интересен цвят.... или това е сиво а снимката е тъмна ?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Мисля че беше тъмно синя мареа на светофара след Кино арена 1. Днес около 9:50 сутринта номера беше нещо от сорта СА4776 но не съм сигурен дали 47 или 74... имаше стикер на дясното задно стъкло. Колeгата беше с брада :D Аз пресичах на пешеходната пътека тъкмо бях паркирал фиата мислех да се размахам с ключа от колата но бързах :DТа кой беше?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар