Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сигурен съм, че вади супер звук. А иначе преди около 30 мин. свирнах на един колега със синьо Браво с номер 1010. Познат ми е номерът, но не знам кой е. Бях в една пряка, която водеше към кръговотона Павлово. EDIT: Същия колега сега пък го видях в ОК2. Из улиците. Караше само на габарит и фарове за мъгла. Нещо задните светлини му бяха поизгорели. Отиваше към Ок1 покрай даскалото :D
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днес на Горнобански път и Любляна се засякохме с колегата Шикито и се поздравихме .Той се зарадва ,че най-накрая е видял прословутия единствен "аквариум".Ела на някоя неделна среща и ще го разгледаш по подробно. :D
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Коментар

Аз от много време се каня да дойда на тази среща, но все нещо се случва и не стават нещата.... Тази неделя ще се постарая да доида.. :D
          Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

npace написа:
            svetkos_ написа:
            Няма, колега. Даже и аз може да му се радвам, понеже видях един колега, нов във форума, който е сложил снимка на колата. И е от Овча купел. Някъде около мен е. Та ще му се радвам. :Д Писах на колегата, ама явно още не е влизал във форума.
            Колегата е от Горна Баня.Вярвам че ще се похвали с придобивката само че още не я е регистрирал Браво-то има изкъртващ звук
            that`s me :P :P :P края на тази или началото на другата седмица ще съм в Кат Само хубави думи за бялото браво

Коментар

Днес към 19 часа на Красно село.Но не знам кой е колегата.
              Прикачени файлове
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Интересен цвят.... или това е сиво а снимката е тъмна ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

deadairplane написа:
                  kik73bg написа:
                  Днес на Горнобански път и Любляна се засякохме с колегата Шикито и се поздравихме .Той се зарадва ,че най-накрая е видял прословутия единствен "аквариум".Ела на някоя неделна среща и ще го разгледаш по подробно. :D
                  Вече не е единствен, преди малко срещнах един пред Герена без форумски стикери, и също беше такси.
                  Този е от нашата фирма ама е от стария "грозния" модел :D Дойде почти една година след като аз докарах моя.

Коментар

Днес към 13 часа в Младост ,на кръстовището на ’Вероната’ видях този колега със стикер на задния десен прозорец .Видях го в последния момент, затова снимката не е много добра ,но ако се познае да казва кой е
                    Прикачени файлове

Коментар

emzo написа:
                      Ми сиво си е, ама тъмносиво, баш както си е на снимката.На живо има и някакъв друг оттенък който не мога да определя обаче.
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Здравейте колеги, аз много често виждам сутрин около 7.20 на бул. рожен един колега с черно браво с регистрация РА без стикер на форума но е с емблема joro над задната емблемата bravo и на задното стъкло има голям дракон ако не се лъжа и все ми се струва че и друг път е ставало въпрос за него.Позна ли се някой?
                        Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

trace написа:
                          emzo написа:
                          Ми сиво си е, ама тъмносиво, баш както си е на снимката.На живо има и някакъв друг оттенък който не мога да определя обаче.
                          Цвата е ного як... но както повечето ни фиатки крушките горят адски бързо, десния ти стоп е заминал
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Един колега с новото Браво-такси преди около час в Слатина Присветнах му, той ми махна...

Коментар

"kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Мисля че беше тъмно синя мареа на светофара след Кино арена 1. Днес около 9:50 сутринта номера беше нещо от сорта СА4776 но не съм сигурен дали 47 или 74... имаше стикер на дясното задно стъкло. Колeгата беше с брада :D Аз пресичах на пешеходната пътека тъкмо бях паркирал фиата мислех да се размахам с ключа от колата но бързах :DТа кой беше?
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                                -------------------------------------
                                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Working...
                                X