Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Днес се разминах с колегата gelew по пътя за Карандила (Ичера). Аз се качвах нагоре, той слизаше. Само че докато зацепя кой е, се разминахме. Познах го по номера СН 1990 НН и бялото Типо

Коментар

Днес май мернах спряло червено браво или брава с големия стикер преди един мост по пътя Сопот - София.занимаваха се с бънджи скокове.

Коментар

svetkos_ написа:
          Най-сетне и аз да съм видял някой и да знам вече кой е .И така, сега още нещо,Тази сутрин на ЗИмния дворец, на паркинга, червено Браво ХГТ или поне беше такова, съдейки по калниците с дългите мигачи и предната броня.И мисля, че видях колегата npace към 15.40 на Арката на НСА с бялото Браво. Минах, гледаха колата, в огледалото видях, че регистрацията е пловдивска. Ама май така видях. Бързах, че закъснявах, иначе щях да спра.
          Аз бях да ама за съжаление на следващата сутрин се разделих с колата.Дано новия собственик да я гледа и да не му създава ядове както и на мен не ми е създавала!Бяло HGT във форума друго май няма а?

Коментар

npace написа:
            svetkos_ написа:
            Най-сетне и аз да съм видял някой и да знам вече кой е .И така, сега още нещо,Тази сутрин на ЗИмния дворец, на паркинга, червено Браво ХГТ или поне беше такова, съдейки по калниците с дългите мигачи и предната броня.И мисля, че видях колегата npace към 15.40 на Арката на НСА с бялото Браво. Минах, гледаха колата, в огледалото видях, че регистрацията е пловдивска. Ама май така видях. Бързах, че закъснявах, иначе щях да спра.
            Аз бях да ама за съжаление на следващата сутрин се разделих с колата.Дано новия собственик да я гледа и да не му създава ядове както и на мен не ми е създавала!Бяло HGT във форума друго май няма а?
            Няма, колега. Даже и аз може да му се радвам, понеже видях един колега, нов във форума, който е сложил снимка на колата. И е от Овча купел. Някъде около мен е. Та ще му се радвам. :Д Писах на колегата, ама явно още не е влизал във форума.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Иначе днес видях Червено Браво с две жълти ленти малко след спирката на 102 посока Красно село, завивайки от бул. България.

Коментар

Хора, аз пък досега не бях се заглеждал в това дали някой има стикер или не, то може би защото аз нямам. Ама като се замисля ако взема да се озъртам сигурно и аз ще виждам доста съфорумци. :D

Коментар

Аз винаги гледам дали някой има стикер, било то и да се разминаваме. Даже веднъж заради обръщането назад щях да цепна един пред мен :D. Но аз тези дни ще гледам да си направя стикерче и да го лепна.

Коментар

Тази вечер на светофара на ТВ кулата се видяхме с Executer

Коментар

Днес към 16,30 на Данаил Николаев пред мен караше този колега .Бързо да казва кой е .Малко по късно в Стрелбище се поздравихме с Ключар :D ,него обаче не съм го снимал
                      Прикачени файлове
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Aaaa, а ти какво правеше на кръговото на Надежда
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                          Aaaa, а ти какво правеше на кръговото на Надежда
                          Ако съм бил аз или съм возил някой натам или съм се прибирал

Коментар

С този надпис няма как да те сбъркам
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                              С този надпис няма как да те сбъркам
                              То и с този аквариум надали ще ме сбърка някой , а пък със стикера да не говорим.Ако е било към 20 часа се прибирах да си пия ракията(водката от Фихи)

Коментар

svetkos_ написа:
                                Няма, колега. Даже и аз може да му се радвам, понеже видях един колега, нов във форума, който е сложил снимка на колата. И е от Овча купел. Някъде около мен е. Та ще му се радвам. :Д Писах на колегата, ама явно още не е влизал във форума.
                                Колегата е от Горна Баня.Вярвам че ще се похвали с придобивката само че още не я е регистрирал Браво-то има изкъртващ звук

Коментар

Working...
                                X