Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Днес и аз видях май същия колега със синьо Браво на бул. Пушкин малко преди кръговото на Павлово. Имаше малък стикер в лявата част на задното стъкло. Щях да спра да го снимам, ама един ме натискаше отзад и ако бях намалила имаше непосредствена опастност от ПТП
    Това е колежката Blue

Коментар

fihi написа:
      SokOtPraskova написа:
      Днес и аз видях май същия колега със синьо Браво на бул. Пушкин малко преди кръговото на Павлово. Имаше малък стикер в лявата част на задното стъкло. Щях да спра да го снимам, ама един ме натискаше отзад и ако бях намалила имаше непосредствена опастност от ПТП
      Това е колежката Blue
      Точно така!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ozzy_niki написа:
        Колегата с таксито Multipla засякох на Тодор Алексндров и светкам ли светкам ама ... аз бях с черваната Панда с надпис AC/DC на задния капак
        ИЗвинявам се ,но си говорих по телефона и не съм забелязал кога си светкал,иначе те видях и видях най вече надписа AC/DC.Следващия път вече ще те знам
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес това, а колегата kik73bg го засичам два пъти, ама съм все със служебни коли и ми е неудобно да свиркам и мигам
          Прикачени файлове
          Fiat Marea weekend

Коментар

!

Вчера вечерта колегата "Tqnkata" със зеленото браво е засечен пред кино фламинго (май е гледал бързи и яросни 4 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 )
            ~Hustlin Team~

Коментар

Засечен е колега с много красиво и направено черно Браво с тонирани стъкла В 7335 ... със големия бял надпис фиат форум България. Варна пред хотел Черно море... Ще се покаже ли
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Кой днес беше изпратил гаджето си да му мие колата?Бяла Брава СА 3498 на мивката на Еко на Вапцаров.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Засечен е колега с много красиво и направено черно Браво с тонирани стъкла В 7335 ... със големия бял надпис фиат форум България. Варна пред хотел Черно море... Ще се покаже ли
                  ние бяхме спрели от другата страна същата улица.... ама нас не ни видя... светло синио браво със същия надпис.... :ППППП
                  Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днеска... ми се стори,че видях един колега с Брава сива... към 9 и 30 сутринта на Хей-томисля че беше В 6595имаше сякъш от малките стикери ...или може да е бил стигер за Газова Оредба
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Мисля ,че забелязах мареята с най-хубавия цвят...тази на Airfan! На ул. Родопи до "Паисито" посока Военна болница. Или греша?
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Vesko t., днес около 10,00 ч. на светофара на "Домко"...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Днес към 11 на кръстовището на Раковска и Цар освободител бях зад този колега.Святках и свирнах ,но уви
                          Прикачени файлове
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз днес май видях колежката с розовото Уно на бул.Бъкстон в Борово пред Фантастико, на същото място мяй колега със тъмно синя/черна Брава с Бургаска регистрация...
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                                ....
                                Самият ти беше прихванат при опит за напускане на една кръчма, но в последният момент беше познат, и поздравен

Коментар

Working...
                                X