Вчера сутринта до Пирогов видях едно такси Мултипла със стикер отзад. Кой е колегата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Като ми свиркат таксита не обръщам много внимание.... те винаги са наервни не мога да разбера радва ли ми се или ме поздравява :D (Без да се обижда колегата). Тъпо ще е той ме псува аз му махам и му се хиля .Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Колегата с такси и стикер, май е наай-често срещаната фигура напоследък ....MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Вчера една мацка с зелено пунто ме подпираше на цариградско посока орлов мост.... Не можах да видя номера на колата , но видях мадамата.. Беше чернокоса с очилца..Днес на канала посока НДК Светло синьо браво с рег ВР 6588 .. Махнах му на пича, но той не ме видя...Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Днес в Пловдив - светло синьо Браво с номер РВ6677 и стикер на форума, и в Мола в Пловдив на паркинга долу, колегата с черното Браво - потъмнено отвсякъде и с номер РВ3408.. трябва да ми благодари, че му направих пътBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар