Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера сутринта до Пирогов видях едно такси Мултипла със стикер отзад. Кой е колегата
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      Вчера сутринта до Пирогов видях едно такси Мултипла със стикер отзад. Кой е колегата
      И аз съм го виждал този колега на стоянката на пазар ситняково, и докато му махах и свирках леко чукнах една мацка с тойота авенсис отзад.
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

ivan_dmx този път аз те мернах самоче от терасата В късния следобед по Чаталджа
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

днес на Бачковския манастир видях bravo с Пловдивска регистрация на задния прозорец сас стикер на форума сиво на цвят веднага да си казва

Коментар

Колегата с такси и стикер, май е наай-често срещаната фигура напоследък ....

Коментар

Като ми свиркат таксита не обръщам много внимание.... те винаги са наервни не мога да разбера радва ли ми се или ме поздравява :D (Без да се обижда колегата). Тъпо ще е той ме псува аз му махам и му се хиля .
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
              -------------------------------------
              1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

ogi28b написа:
                Колегата с такси и стикер, май е наай-често срещаната фигура напоследък ....
                Това е щото карам уникален "аквариум" :D
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Преди 15-20 мин видях колегата с бялото 500 рег.н. 1115 Ейй много е хубаво това мъниче.
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Вчера една мацка с зелено пунто ме подпираше на цариградско посока орлов мост.... Не можах да видя номера на колата , но видях мадамата.. Беше чернокоса с очилца..Днес на канала посока НДК Светло синьо браво с рег ВР 6588 .. Махнах му на пича, но той не ме видя...
                    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днес в Пловдив - светло синьо Браво с номер РВ6677 и стикер на форума, и в Мола в Пловдив на паркинга долу, колегата с черното Браво - потъмнено отвсякъде и с номер РВ3408.. трябва да ми благодари, че му направих път
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Днес след работно време засякох колега със светло зелена брава и големия стикер на прелеза на Захарна Фабрика.Свирнах му, поздравихме се Кой беше?
                        Ползвайте мигачи!
                        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Колегата със сивото браво gt JTD с рег. номер РВ 9399 или нещо такова да си казва кой е? Засякохме се на магистралата Пловдив-Стара Загора към 11-12 по обяд.
                          Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                          Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Знам го, знам го, той ще си каже след малко :D
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз бях колега. Усетих, че и ти си от форума, защото като ме изпревари първия път се обърнахте към мен - сигурно бяхте видяли стикера. Поне се повеселихме.

Коментар

Да определено се позабавлявахме... След акта който отнесох баш на тръгване добре ми дойде ))
                                Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                                Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Working...
                                X