Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Задължително!
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

nikqta написа:
      преди два дена видях това уно на бул.България, но колежката беше симпатяга :D
      Това същото Uno "Pink" го снимах в началото на месеца срещу City Center Sofia.Колежката продаваше мартеници там и наистина беше симпатична
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Имам спомен че този зелен бравок съм го мяркал из форума . днес беше на паркинга на Арон. А в петък вечер колега с браво ме засече на лукойла по пътя за перник даже се поздравихме само дето незнам кой е от всички тук присъстващи
        Прикачени файлове
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Има такова ,но е дизелово ,а това гледам ,че е газифицирано.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=2956
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Има такова ,но е дизелово ,а това гледам ,че е газифицирано.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=2956
            на ВЕХ го знам аз...това ми е по познато по номера...почти 100% съм убеден че съм го виждал някъде из форума...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

nikqta написа:
              преди два дена видях това уно на бл.Българияуно колешката беше симпатяга :D
              Имам силни съмнения ,че съм бил там .Жълтото от другата страна май е моето
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

blagun написа:
                kik73bg написа:
                Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
                Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
                :D Благуне чакам си наградата.Докато не зави по Поп Груйо не бях сигурен дали си ти ,но този път има и ЩРАК
                Прикачени файлове

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Кой? /16.30ч. Арена - Младост/
                  Аз

Коментар

ilkor написа:
                    SokOtPraskova написа:
                    Кой? /16.30ч. Арена - Младост/
                    Аз
                    Спипан си! Какво гледа?
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Blagun ще се измъкне с уговорката, че не се вижда добре колата, и 2 цифри от номера не са ясни, и не можа да бъде сигурно че е бил той.

Коментар

kik73bg написа:
                        nikqta написа:
                        преди два дена видях това уно на бл.Българияуно колешката беше симпатяга :D
                        Имам силни съмнения ,че съм бил там .Жълтото от другата страна май е моето
                        Незнам колежката малко запуши лентта и нямах видимост но не е невъзможно ние сме на всякъде.КГБ не спи

Коментар

Ходихме с дъщеря ми да хапнем в KFC ...Напоследък ходя само на детски филми - с нея. Нямам компания с която да ходя на кино - всичките ми приятели теглят и гледат в къщи ...

Коментар

ilkor написа:
                            всичките ми приятели теглят и гледат в къщи ...
                            Криза
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kik73bg написа:
                              blagun написа:
                              kik73bg написа:
                              Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
                              Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
                              :D Благуне чакам си наградата.Докато не зави по Поп Груйо не бях сигурен дали си ти ,но този път има и ЩРАК
                              Не, не съм бил аз, бил е моят брат близнак...не се признава.... то и на снимката нещо номера май се различава.... Абе видях те аз в огледалото, че ми се назлъндисваш нещо.......
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ogi28b написа:
                                Blagun ще се измъкне с уговорката, че не се вижда добре колата, и 2 цифри от номера не са ясни, и не можа да бъде сигурно че е бил той.
                                Следващия път ще го снимам и него ,да видим тогава какво ще каже :D

Коментар

Working...
                                X