преди два дена видях това уно на бул.България, но колежката беше симпатяга :D
Това същото Uno "Pink" го снимах в началото на месеца срещу City Center Sofia.Колежката продаваше мартеници там и наистина беше симпатична
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Имам спомен че този зелен бравок съм го мяркал из форума . днес беше на паркинга на Арон. А в петък вечер колега с браво ме засече на лукойла по пътя за перник даже се поздравихме само дето незнам кой е от всички тук присъстващи
Прикачени файлове
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
:D Благуне чакам си наградата.Докато не зави по Поп Груйо не бях сигурен дали си ти ,но този път има и ЩРАК
Прикачени файлове
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Ходихме с дъщеря ми да хапнем в KFC ...Напоследък ходя само на детски филми - с нея. Нямам компания с която да ходя на кино - всичките ми приятели теглят и гледат в къщи ...
Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
:D Благуне чакам си наградата.Докато не зави по Поп Груйо не бях сигурен дали си ти ,но този път има и ЩРАК
Не, не съм бил аз, бил е моят брат близнак...не се признава.... то и на снимката нещо номера май се различава.... Абе видях те аз в огледалото, че ми се назлъндисваш нещо.......
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар