Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я се разпознайте. Бяхте на паркинга на Арена-Запад.
    Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
      Освен това, видях и една Алфа 155, червена, с малък стикер посредата на задното стъкло "клуб алфа ромео България", а на страничното задно стъкло - стикер на Италфест 2008.
      Колегата WRC от Алфа форума Хм мен никой не ме засича освен Боби а спирам на видно място
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ново попадение днес :D В ЕКО на Царица Йоана в Люлин посока центъра, беше спряло черно Браво СА до там помня това беше към 10:15 сутринта. Мн бързах иначе мислех да се върна вътре и да видя кой е колегата, в бензиностанцията имаше 3-4 човека :D
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Geraka написа:
          doofiat написа:
          boriss13 написа:
          Днес сутрента, на гара пионер-червено браво с рег.н. ЕН8837..! Аз бях аварирал точно преди спирката-скъсано жило на съединител Не ми беше до снимки
          Май това е Geraka
          Мда точно аз съм бил :D ...колега защо не ме спря да помагам
          Нямаше смисъл да те ангажирам рано сутрин, пък и вече се бях обадил на един колега от работа да ме дръпне! Другият път задължително ще те спра, да пием по бира (стига да не е ~07:30 сутринта)От днес съм горд собственик на жило от браво/а!!! срещу 60 лева с работата...
          Fiat Marea weekend

Коментар

doofiat написа:
            Я се разпознайте. Бяхте на паркинга на Арена-Запад.
            хаха сребристото браво е мойто какво ми е чисто почти всеки ден паркирам там :D Колкото до тъмно синьото всеки ден го гледам но стикер не видях освен бележката за сервиз на Fiat. Иначе ако собственика му посещава форума и аз бих се радвал да науча кой е той. Много "опънато" браво има.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
            -------------------------------------
            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

със сигурност обаче това Браво има убийствен номер

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Засрамихте ме, постнахте ми мръсното фиат-че в форума.... утре ще го закарам на мивка Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Днес отново колегата kik73bg, в района на централна гара
                  Ползвайте мигачи!
                  Sometimes I feel like screaming

Коментар

Днес, около 16.55 ч. беше забелязано от бдителен агент на FIAT Форума черното Punto на "Faceless" на светофара срещу х."Хемус". Агента не бе забелязан понеже се прикриваше в тълпата от пешеходци
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Сребриста Мареа Уикенд JTD 105, СА 0996 .. , пред детска градина "Сребърни звънчета" в Овча купел.

Коментар

Днес към 17 часа на Оборище засякох фиат със странен стикер.Колегата не ми обърна внимание на святканията,затова му клаксонирах и го изпреварих по Черковна.Нямах време да го спра и да се запознаем.Бързо да казва кой е :D .Беше с девойка до него
                        Прикачени файлове
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                          Беше с девойка до него
                          На теб ли да обръща внимание или на девойката ? Предпочитам девойка пред "бакшиш" . Имаш глоба за отсъствие, знаеш къде.

Коментар

Днес пак засекох на красно село, жълтото пунто с черните ленти през капака...С 0690... Признаи кои си... свтках свирих ... нема брате.. неме видя
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

shikito написа:
                              Днес пак засекох на красно село, жълтото пунто с черните ленти през капака...С 0690... Признаи кои си... свтках свирих ... нема брате.. неме видя
                              колега не разбрах джантите ли са били на капака Най-вероятно си видял бившето на колегата jblmusic http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...769&highlight=
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Май става дума за Пунто 2 имаше едно снимано жълто (като мойто), но с две черни линии по дължина...
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X