Колежката е фотографка, може да прави чудеса с лентата.. (перфектно се справя!)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Леле тия дни мн ми върви на форумски фиати. Днеска сутринта към 7:30 на кръстовището на Драган Цанков и Г.М Димитров посока Студ. град засякох винена Брава СА 5832 ако не ме лъже паметта с стикер от широките. В първия момент я загледах защото е 1:1 като моята а после видях и стикера. та кой е колегатаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
zarcov написа:Днес видях един колега с браво РА88... бяхо го спряли след карулата посока София. Имаше големия стикер Фиат Форум България с черта. Да каже почерпил ли е или е имало актFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
deadairplane написа:heraldita написа:deadairplane написа:heraldita написа:kik73bg написа:Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой е
Коментар
-
Вчера към 17 часа на Сточна гара засякох този колега .Не знам дали е от форума ,но имаше стикер от някой Италфест.Такива маневри направи ,че сигурно бая го е сърбяло после .Но мани това ,но не ми обърна никакво внимание.Святках му,изпреварих го и застанах пред него и му пусках аварийки,после му свирках,но дали защото беше с девойка или се беше притеснил от Софията ,но другия път да го дава по уверено или да се обажда за помощMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
maiska
Тази сутрин колегата Kiro_of_the_day засечен на бул. Цар Борис в София - спряхме един до друг и си поговорихме даже Колега, признай си какво правеше в наше село
Коментар
-
maiska написа:Тази сутрин колегата Kiro_of_the_day засечен на бул. Цар Борис в София - спряхме един до друг и си поговорихме даже Колега, признай си какво правеше в наше селоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар