Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подозирам колегата loop, че днес си счупи клаксона да ми свири, ама кой ти гледа....Особено като има разбити релси отпред за преминаване...Мернах те в последния момент в огледалото
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

И аз късно те видях, че малко бях понамачкал педала на газта, ама тая софийска брава не я бъркам..!! П.П.: Там релсите вече са ужас, направо не е за минаване..!!Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Днес в последния момент мернах сива мареа комби със голямия стикер на задния джам която паркираше или тръгваше.Беше около 17ч на бул. Янко Сакъзов по посока паметника Левски.Ед

Коментар

Червено браво ТД100 с малко стикерче вляво на задния прозорец вчера на стомболийски, паркирано мисля до един магазин за резервни части... Записах му номера ама го забравих лисчето в колата... със софийска регистрация беше... КОИ БЕШЕ ? :D
          Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Коментар

Ако въпроса е към мен ,аз не работя там .А по темата днес към 11 часа в Лозенец на "кръста" Ключар искаше да завие наляво по Черни връх .Всички се обърнаха да видят защо свиря , само той не ми обърна никакво внимание
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Някои колега днес да е видял на мола каква кола беше спряна до моята алфа знам само, че е била бяла и, че собственика е олям П****С оставил си е вратата по моита. Ще съм много благодарен за някаква информация.Иначе видях няколко не маркирани фиатки там едната беше мн интересна Фиат браво ама не разбрах бензин или дизел имаше табелки на левия калник 1,6 16в и тд1000 една под друга
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

kik73bg написа:
                  Днес към 14 часа на бул "България" видях това пунто шофирано от жена ,но не обърна никакво внимание на пресвяткания и подсвирквания.Сериозна жена ей
                  не съм аз това :D
                  Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
                    kik73bg написа:
                    Днес към 14 часа на бул "България" видях това пунто шофирано от жена ,но не обърна никакво внимание на пресвяткания и подсвирквания.Сериозна жена ей
                    А на снимката от аватара ти ли си?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес видях един колега с браво РА88... бяхо го спряли след карулата посока София. Имаше големия стикер Фиат Форум България с черта. Да каже почерпил ли е или е имало акт
                      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

deadairplane написа:
                        heraldita написа:
                        kik73bg написа:
                        Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой е
                        аз :D ... по-голЕма снимка не можа ли да сложиш, колега
                        Къде точно работиш там? Да не се окажеме колеги нещо
                        Аз съм в 12-та сграда - баш до товарния вход е, а ти? Колега ли си ми?
                        Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

style34 написа:
                          nabis написа:
                          kik73bg написа:
                          А на снимката от аватара ти ли си?
                          там да
                          Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Веднага да си признава кои беше колегата със светло синьото браво на бул. "Ситняково" с рег. н. РВ6677 само това запомних. След като ме задмина видях, че има стикер залепен на задното съгло точно над чистачката . Но тои явно не ме видя .
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Коментар

nabis написа:
                                там да
                                Готина снимка
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X