Подозирам колегата loop, че днес си счупи клаксона да ми свири, ама кой ти гледа....Особено като има разбити релси отпред за преминаване...Мернах те в последния момент в огледалото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Червено браво ТД100 с малко стикерче вляво на задния прозорец вчера на стомболийски, паркирано мисля до един магазин за резервни части... Записах му номера ама го забравих лисчето в колата... със софийска регистрация беше... КОИ БЕШЕ ? :DПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
deadairplane
-
Ако въпроса е към мен ,аз не работя там .А по темата днес към 11 часа в Лозенец на "кръста" Ключар искаше да завие наляво по Черни връх .Всички се обърнаха да видят защо свиря , само той не ми обърна никакво вниманиеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Някои колега днес да е видял на мола каква кола беше спряна до моята алфа знам само, че е била бяла и, че собственика е олям П****С оставил си е вратата по моита. Ще съм много благодарен за някаква информация.Иначе видях няколко не маркирани фиатки там едната беше мн интересна Фиат браво ама не разбрах бензин или дизел имаше табелки на левия калник 1,6 16в и тд1000 една под другаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
nabis написа:kik73bg написа:Днес към 14 часа на бул "България" видях това пунто шофирано от жена ,но не обърна никакво внимание на пресвяткания и подсвирквания.Сериозна жена ейThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
deadairplane написа:heraldita написа:kik73bg написа:Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой еPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар