Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kik73bg написа:
    Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой е
    аз :D ... по-голЕма снимка не можа ли да сложиш, колега
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

kik73bg написа:
      Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
      Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

kilar написа:
        Сиво Типо с ТХ регистрация на тунела посока Люлин, днес около 19.50-20.00 ч. Колега кат пускаш мигач се престроявай по-бързо. Брава с ДКН : СА 1248 , засечена на ул. Урвич и ул. Юнак в Хиподрума на 03.03 около 10.10 ч. Много странно ме гледаха хората докато я снимах.
        Мерси за съвета колега, просто се притеснявах някой да не влезе и да седне до мене на съседната седалка :D Ти беше с Мареята нали? Видях ти стикера като зави после :D
        N.Y. State of Mind

Коментар

blagun написа:
          kik73bg написа:
          Днес т.е. вече вчера видях Благун да излиза от мола ,но не знам дали беше с колата си
          Хахахаха, аз съм бил сигурно, а как така не знаеш дали съм бил с колата? Как ме позна? Ако беше направил снимка, щеше да получиш голямата награда, сега само ще те черпя...
          Познаваме се от срещи ,ама явно не се сещаш.А те видях на ниво -2 на МОЛ-а ,но беше далеч и не ми се викаше ,но виж не се сетих да те съпроводя до колата за снимка ,но следващия път . :D
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

heraldita написа:
            kik73bg написа:
            Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой е
            Сега толкова ,другия път ПЛАКАТ

Коментар

sachma написа:
              kilar написа:
              Сиво Типо с ТХ регистрация на тунела посока Люлин, днес около 19.50-20.00 ч. Колега кат пускаш мигач се престроявай по-бързо. Брава с ДКН : СА 1248 , засечена на ул. Урвич и ул. Юнак в Хиподрума на 03.03 около 10.10 ч. Много странно ме гледаха хората докато я снимах.
              Мерси за съвета колега, просто се притеснявах някой да не влезе и да седне до мене на съседната седалка :D Ти беше с Мареята нали? Видях ти стикера като зави после :D
              Дам...аз бях. А на мен щяха да ми изгорят дългите да святкам... Поздрави.
              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
              Трезвен ТУК не пиша!
              Un Italiano Vero

Коментар

kik73bg написа:
                heraldita написа:
                kik73bg написа:
                Сега толкова ,другия път ПЛАКАТ
                Урааа :D ще стана мнооооого известна
                Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Днес към 14 часа на бул "България" видях това пунто шофирано от жена ,но не обърна никакво внимание на пресвяткания и подсвирквания.Сериозна жена ей
                  Прикачени файлове

Коментар

Днес към 14ч. на Одрин и снощи около 19ч на Семинарията засечен колегата с Мултиплата-Такси... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не знам "ник"-а, но съм го засичал на срещи и съм сигурен, че е от форума
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Постналия преди теб :D
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

msotiroff написа:
                        Днес към 14ч. на Одрин и снощи около 19ч на Семинарията засечен колегата с Мултиплата-Такси... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не знам "ник"-а, но съм го засичал на срещи и съм сигурен, че е от форума
                        Скоро смятам да си сложа ника под стикера :D

Коментар

Днес видях паркирано черно Типо до кошарите в Лозенец.Не съм сигурен но номера май беше С 7592 ::,а към 15 часа на бул."Васил Левски" бяло пунто СА 4462,мисля че го караше жена.Айде да казват кои са :D

Коментар

kik73bg написа:
                            msotiroff написа:
                            Скоро смятам да си сложа ника под стикера :D
                            Аз си го сложих над задната чистачка....
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днеска на тунела на Люлин засякох колега с сребристо Браво СА 14.. мисля че беше, и ника си каза колегата но толкова рано сутрин трудно запомням какво ли не! хаха даже и полафихме но след тунела не го засякох повече та кой беше :P
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                                Днеска на тунела на Люлин засякох колега с сребристо Браво СА 14.. мисля че беше, и ника си каза колегата но толкова рано сутрин трудно запомням какво ли не! хаха даже и полафихме но след тунела не го засякох повече та кой беше :P
                                Аз бях колега . Та ника ми е малко объркан + моето фъфлене ако го беше разбрал бира щях да те черпя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Аз карах малко зад теб но много бягаш. .
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                                -------------------------------------
                                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Working...
                                X