Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

koleff написа:
    Ей, колеги...има много хора БЕЗ стикери ( по една или друга причина), но също са от форума Аз махам на всеки фиатец...аз лично се разхождам из София с Брава с ОВ 8078 АК,
    Колега, на 50 метра от паркинга пред вас има три коли със стикер на форума, които са там от поне година и нагоре. Защо не каза, че нямаш стикер. Като се връщаш от работа някой път може да се обадиш да ти дам стикер и карта за Еко ако нямаш

Коментар

Към 19,00 часа на паркинга на Парк Мол Стара Загора видях Браво - сребрист металик с малък кръгъл стикер. Уж щях да му помня номера, тя каква стана. Я бързо да си признава кой е бил. :D

Коментар

Днес във Велико Търново мярнах отстрани едно черно Браво, с надпис на страничното задно стъкло "www.fiat-bg.org". Може би този колега посещава и нашия форум?Освен това, видях и една Алфа 155, червена, с малък стикер посредата на задното стъкло "клуб алфа ромео България", а на страничното задно стъкло - стикер на Италфест 2008.

Коментар

Тези дни доста пътувах и пресвятках на всички Фиат-и, които срещнах Ако на някой му е светнала зелена Брава с ямболска регистрация да каже.Маршрутите бяха София-Ямбол, Ямбол-Бургас и др. по-кратки разходки в радиус 30км. от Ямбол

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Я да си признае кой е тоя гостенин във Велико Търново?Това е по еднопосочната към Царевец, мернах го в последния момент и се върнах да го снимам!
            Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
              Днес във Велико Търново мярнах отстрани едно черно Браво, с надпис на страничното задно стъкло "www.fiat-bg.org". Може би този колега посещава и нашия форум?Освен това, видях и една Алфа 155, червена, с малък стикер посредата на задното стъкло "клуб алфа ромео България", а на страничното задно стъкло - стикер на Италфест 2008.
              Е мен не ме ли видя? Обикалях като маршрутка цял ден.

Коментар

Преди час на жълтите павета колега в Браво с номер 2969 и кръгла лепенка долу вдясно на задното стъкло.Странно е, че не видя моя стикер.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес, на влизане в Плевен, пропуснах в колоната един колега с Браво, идващ от Сторгозия - като мина пред мен, видях, че на задното стъкло има големия варненски (аз така му викам) стикер
                  Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Вчера колегата 1115, към 13:00 зави след мен от Дондуков по Дунав.Пет пъти цъках с аварийките ама реакция йок!
                    Fiat Marea weekend

Коментар

boriss13 написа:
                      Вчера колегата 1115, към 13:00 зави след мен от Дондуков по Дунав.Пет пъти цъках с аварийките ама реакция йок!
                      Брей... ти си ми вдигнал мерника .Да си призная бях нервен и по-далече от носа си не виждах.Даже имам спомен, че си мислех - този е голям некадърник и неможе да паркира. А ти си ме поздравявал.....мале, мале.Спомням си, че майка ми ми каза да не се нервирам.Ще трябва да ходя на лекар явно.

Коментар

1115 написа:
                        boriss13 написа:
                        Брей... ти си ми вдигнал мерника .Да си призная бях нервен и по-далече от носа си не виждах.Даже имам спомен, че си мислех - този е голям некадърник и неможе да паркира. А ти си ме поздравявал.....мале, мале.Спомням си, че майка ми ми каза да не се нервирам.Ще трябва да ходя на лекар явно.
                        Fiat Marea weekend

Коментар

Днес към 9.30/ч. на светофара на кино "Арена" в Западен парк едно сиво Браво с малкия стикер се беше наредило за ляв завой, аз минах покрай него и му свирнах няколко пъти, ама колегата ми се скара (видях го в страничното огледало) каза нещо от сорта "Какво бе............" и ръкомахаше , а аз просто го поздравих !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            Днес към 9.30/ч. на светофара на кино "Арена" в Западен парк едно сиво Браво с малкия стикер се беше наредило за ляв завой, аз минах покрай него и му свирнах няколко пъти, ама колегата ми се скара (видях го в страничното огледало) каза нещо от сорта "Какво бе............" и ръкомахаше , а аз просто го поздравих !
                            Хахаха аз бях колега. На този булевард редовно ми свиркат защото приемат лява лента за изпреварване. И отначало викам "кой па ми свири" (придружено от няколко звучни реплики) и после чак като мина и видях фиата (няколко секунди размисъл) загрях и почнах да се смея къв съм прост... :D
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                            -------------------------------------
                            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
                              kosta написа:
                              Хахаха аз бях колега. На този булевард редовно ми свиркат защото приемат лява лента за изпреварване. И отначало викам "кой па ми свири" (придружено от няколко звучни реплики) и после чак като мина и видях фиата (няколко секунди размисъл) загрях и почнах да се смея къв съм прост... :D
                              Простено ти е чадо !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Сиво Типо с ТХ регистрация на тунела посока Люлин, днес около 19.50-20.00 ч. Колега кат пускаш мигач се престроявай по-бързо. Брава с ДКН : СА 1248 , засечена на ул. Урвич и ул. Юнак в Хиподрума на 03.03 около 10.10 ч. Много странно ме гледаха хората докато я снимах.
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X