Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
    Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
    www.dolni.org

Коментар

lud_vaso написа:
      И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
      Аз съм Колега В мене е проблема- такива знаци ти правех Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 ,че ти сигурно си помисли ,че ти сигнализирам за проблем някакъв- ама не можах се сетя друг начин ,по който да ти покажа стикера. Много ти се зарадвах п.с.Този вид стикер се вижда много по добре от кръглият.
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

MOYA написа:
        lud_vaso написа:
        Аз съм Колега В мене е проблема- такива знаци ти правех Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 ,че ти сигурно си помисли ,че ти сигнализирам за проблем някакъв- ама не можах се сетя друг начин ,по който да ти покажа стикера. Много ти се зарадвах
        Няма проблем, аз реших в първият момент, че пак ми е спаднала задната гума и не съм забелязал, защото ми го прави този номер.
        Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
        www.dolni.org

Коментар

Ей, колеги...има много хора БЕЗ стикери ( по една или друга причина), но също са от форума Аз махам на всеки фиатец...аз лично се разхождам из София с Брава с ОВ 8078 АК,
          Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
          Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Ех, трябваше да е ОВ 8078 ОК :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

XS

Вчера както си карам из центъра на Пловдив и спирам на един светофар и какво да видя,фиат пунто ЖТД такси със стикер Аз бях със Примерата и затова не му свирнах,щото знам ли какво ще си помисли
              Nissan Primera 1.6 16v P11
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

BolgAryan написа:
                Ех, трябваше да е ОВ 8078 ОК :D
                е трябваше ама немаше ))) и без друго разни страци ги майтапя, че ОВ не е Ловеч, а Овча купел, тъйкато има адкси много коли в София и вече са започнали да дават номера по квартали ))))) Пенсионери...връзват се яко, голям смях
                Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Мисля, че видях колегата gamma към 9 сутринта да прави ляв завой от бул Ив. Вазов към Гладстон, но не успях да мерна лепенката на задния прозорец. Но такава бежова Марийка друга не съм виждал и сигурно е бил той
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес около 15:30 на Патриарх евтимий карах зад колега с номер ТХ 2542 .... и надпис МОМО под задната чистачка ,бързо да си признава кой е ? Пресветнах му ама май не ме видя и сви по 6-ти септември. :D
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

spark написа:
                      Мисля, че видях колегата gamma към 9 сутринта да прави ляв завой от бул Ив. Вазов към Гладстон, но не успях да мерна лепенката на задния прозорец. Но такава бежова Марийка друга не съм виждал и сигурно е бил той
                      Не съм бил аз. Объркал си цветовете нещо :D
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Мен нЕма ли да ме види нЕкой вече ! щА ви се разсърдя !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Графитено сиво ТИПО на ХЛАДИЛНИКА до сервиза на Наско. Има от големите стикери на задния джам и спира непосредствено до мен (червената Панда с надпис AC / DC на капака отзад) регистрацията не съм сигурен каква е ама започва с 4 . Кой е този образ дето все не мога да го засека :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..
                              Еми с такова пунто... свиквай. Много рядко ще караш бавничко. Мога да ти дам съвет да си купиш радар.
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

В София се въртях няколко дни, във Варна се въртях доста често миналите няколко месеца..в Бургас целодневдно..колата цялата ми е нашерена със стикери..големи-малки..и никой не ме вижда Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 П.П.: Накрая освен и аз да обявя награда, като Благун за този който ме види ли..!?
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X