И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
lud_vaso написа:И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:lud_vaso написа:И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
BolgAryan написа:Ех, трябваше да е ОВ 8078 ОК :DEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
Днес около 15:30 на Патриарх евтимий карах зад колега с номер ТХ 2542 .... и надпис МОМО под задната чистачка ,бързо да си признава кой е ? Пресветнах му ама май не ме видя и сви по 6-ти септември. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
spark написа:Мисля, че видях колегата gamma към 9 сутринта да прави ляв завой от бул Ив. Вазов към Гладстон, но не успях да мерна лепенката на задния прозорец. Но такава бежова Марийка друга не съм виждал и сигурно е бил тойAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Мен нЕма ли да ме види нЕкой вече ! щА ви се разсърдя !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
В София се въртях няколко дни, във Варна се въртях доста често миналите няколко месеца..в Бургас целодневдно..колата цялата ми е нашерена със стикери..големи-малки..и никой не ме вижда Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 П.П.: Накрая освен и аз да обявя награда, като Благун за този който ме види ли..!?Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар