Преди около час се видяхме и поприказвахме с Пламен(tehnoart), бяха с пунтото.А преди около 15 минути засякох Черна мареа на светофара за Кауфланд в Овча Купел. Не можах да видя номера защото забелязах стикера в последния момент, но със сигурност беше сфофийска регистрация. Свирнах с клаксона, но не вярвам колегата да е разбрал защо съм свирил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
fihi
-
miro2177 написа:Immortal написа:miro2177 написа:Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
Коментар
-
deadairplane
-
maiska
-
[quote="maiska"]Сещам се на кой може да е ама нека брат Kilar да потвърди [/quoАко е тоз същия килър дет си мисля значи ми е комшия!Висок пич с дълга коса,вързана на конска опашка,ама преди го гледах че караше едно типо със голям надпис килар на задното стъклоBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
maiska
PREDATORst написа:maiska написа:Сещам се на кой може да е ама нека брат Kilar да потвърди
Коментар
-
1115 написа:JO_666 написа:Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е !!!boriss13 написа:Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!Fiat Marea weekend
Коментар
-
boriss13 написа:Днеска паркирахме заедно с този колега, ама аз му видях стикера чак като тръгвах след 20 мин...Жената нещо ме беше хвърлила в размисли....
Коментар
-
kilar написа:PREDATORst написа:Днес към 9:30 тъмносиня мареа седан пред блок 520 в люлин 5 с рег. СА 7476MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ogi28b написа:Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
BolgAryan написа:ogi28b написа:Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар