Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди около час се видяхме и поприказвахме с Пламен(tehnoart), бяха с пунтото.А преди около 15 минути засякох Черна мареа на светофара за Кауфланд в Овча Купел. Не можах да видя номера защото забелязах стикера в последния момент, но със сигурност беше сфофийска регистрация. Свирнах с клаксона, но не вярвам колегата да е разбрал защо съм свирил.

Коментар

miro2177 написа:
      Immortal написа:
      miro2177 написа:
      Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
      Колегата е без колата в София.Тука си му я пазим, като завърши да си я кара
      хаха е той сега ако не я кара и да вози колежките, след това файда
      Вече е в Студентски град фиатката,но не се кара много често.Взех я само за да ми е по-лесно с багажа от Ямбол.А когато видях Бравата на колегата до УНСС бях пеша и реших да поздравя

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Коментар

Днес към 9:30 тъмносиня мареа седан пред блок 520 в люлин 5 с рег. СА 7476
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Сещам се на кой може да е ама нека брат Kilar да потвърди

Коментар

[quote="maiska"]Сещам се на кой може да е ама нека брат Kilar да потвърди [/quoАко е тоз същия килър дет си мисля значи ми е комшия!Висок пич с дълга коса,вързана на конска опашка,ама преди го гледах че караше едно типо със голям надпис килар на задното стъкло
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                maiska написа:
                Сещам се на кой може да е ама нека брат Kilar да потвърди
                Ако е тоз същия килър дет си мисля значи ми е комшия!Висок пич с дълга коса,вързана на конска опашка,ама преди го гледах че караше едно типо със голям надпис килар на задното стъкло
                същият

Коментар

Днеска паркирахме заедно с този колега, ама аз му видях стикера чак като тръгвах след 20 мин...Жената нещо ме беше хвърлила в размисли....
                  Прикачени файлове
                  Fiat Marea weekend

Коментар

1115 написа:
                    JO_666 написа:
                    Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е !!!
                    boriss13 написа:
                    Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!
                    Ха сега - кой е за очен преглед?
                    Сподели де...Обаче помня че номера го беше измил добре!
                    Fiat Marea weekend

Коментар

зелена разбира се.

Коментар

PREDATORst написа:
                        Аз!
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

boriss13 написа:
                          Днеска паркирахме заедно с този колега, ама аз му видях стикера чак като тръгвах след 20 мин...Жената нещо ме беше хвърлила в размисли....
                          Опаааааа, колега, с теб се спогледахме (ти беше с Мареа), ама много бързах, че трябваше да гледам едни резултати в Софийския.Сори, следващия път ще се реванширам

Коментар

kilar написа:
                            PREDATORst написа:
                            Аз!
                            много до късно си стоим в къщи нещо ,а
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ogi28b написа:
                              Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
                              Това съм аз, Лю Клер! И нямам брат.
                              Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                              www.dolni.org

Коментар

BolgAryan написа:
                                ogi28b написа:
                                Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
                                Не съм много сигурен дали не видях именно това Браво или Бравото на Анатолий, но въпросното Браво го видях в средата на миналата седмица около 9 и нещо супер нагло да набие аварийки пред раковата болница на новия път м/у Дървеница и Младост и да остави колата, до вече паркиралите и се заели половината път коли в дясно
                                Не съм бил аз.
                                Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                                www.dolni.org

Коментар

Working...
                                X