Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес към 16 часа в гео милев на паркинга на Скай сити
    Прикачени файлове
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

днес към 3 и нещо Брава с малък стикер на паркинга на Техномаркет Вазов. Бързо да казва какво е купил на половинката :D
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Sparco_Racing написа:
        emzo написа:
        Koй беше колегата с Пунто дето направи тази "велика" маневра на кръстовището на Цар Симеон Велики и Патриарха
        хахахаха Леле не съм вярвал че някой ме е видял п.п.Колата е ан един мой фр ... че мойта е малко по боксовете.... (ах тва задно)Скоро се завръщам в клуб Фиат ... То Be Continued
        Браво на теб колега. Чудесни маневри предприемаш. С право можеш да се гордееш с тях.

Коментар

В квартал Толстой пред един супер има паркирано пунто като моето,но е с 2 врати.Има стикер на задното стъкло.На кой ли е? :P

Коментар

Днес в 17.45 на колелото на 4-ти км червено Браво със стикер и ксенон.
            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Кой беше колегата с Брава СА 1810 /или нещо подобно/ - тази сутрин след надлез Надежда?Не съм сигурна, че разбра защо му пибитках

Коментар

Аз бях колегата, който разбра, че му "бибиткаш"
                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

неска видях едно зелено браво на акациите 6244 май бешеима стикер на задния прозорец от големитесъщо и едно бяло Типо паркирано до "Корортна поликлиника"имаше стикер от големитеама не видях номера му ...
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
                    неска видях едно зелено браво на акациите 6244 май бешеима стикер на задния прозорец от големитесъщо и едно бяло Типо паркирано до "Корортна поликлиника"имаше стикер от големитеама не видях номера му ...
                    Зеленото е на "казан", а бялото е Живка.
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                      ivan_dmx написа:
                      за КАЗАН :Пможе... не споряама з живка ... неимаше предна броня един вид... тунингована
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                        nikki_sixx написа:
                        ivan_dmx написа:
                        за КАЗАН :Пможе... не споряама з живка ... неимаше предна броня един вид... тунингована
                        Да не е тая, дето по-ниските хора могат да стъпват на нея, за да гледат под капака ??? :D

Коментар

Днес към 19 часа пред магазин СВА в Свобода сива брава СА 9265 КС с голям стикер ,малък и стикер от италфеста.Да си признава кой е
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kiler_4o написа:
                            ivan_dmx написа:
                            nikki_sixx написа:
                            ivan_dmx написа:
                            Да не е тая, дето по-ниските хора могат да стъпват на нея, за да гледат под капака ??? :D
                            а киларчои теб те мернах май неска......мина покрай хейто към спартактрагнах та гоня ..... ма патя ми беше към мамбото ... ти изпердаши напред някъде
                            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                              kiler_4o написа:
                              ivan_dmx написа:
                              nikki_sixx написа:
                              ivan_dmx написа:
                              а киларчои теб те мернах май неска......мина покрай хейто към спартактрагнах та гоня ..... ма патя ми беше към мамбото ... ти изпердаши напред някъде
                              Напълно е възможно, днес обиколих половината Варна... и от там минавах По принцип си ми е тежък десния крак, а ако тръгнеш да ме гониш ще се откажеш бързо :D Днес бях във Варна да си взема студентската книжка - общ успех 5,60 за първия семестър После такъв кеф

Коментар

Червено Пунто, с голям и малък стикер, направи завой при уличката която води от унсс до нса. Подсвирнах му, не знам дали разбра.. Да си признава без бой!

Коментар

Working...
                                X