Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Koй беше колегата с Пунто дето направи тази "велика" маневра на кръстовището на Цар Симеон Велики и Патриарха
    Прикачени файлове
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тоя колега, ако го хванеш............
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

emzo написа:
        Koй беше колегата с Пунто дето направи тази "велика" маневра на кръстовището на Цар Симеон Велики и Патриарха
        Не съм запознат с кръстовището не е и по темата ама на това кръстовище няма ли такива за направо?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          emzo написа:
          Не съм запознат с кръстовището не е и по темата ама на това кръстовище няма ли такива за направо?
          Ха ха.Верно бе :D
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Няма, там е пешеходна зона.Само наляво и надясно.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ми нормално. Ако никой не го е пуснал, колегата няма да прави задръствания много ясно. Да си признава кой е
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
              -------------------------------------
              1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
                Ми нормално. Ако никой не го е пуснал, колегата няма да прави задръствания много ясно. Да си признава кой е
                Да супер нормално. Трета кола от най-лявата лента изпреварва предните две и прави десен завой. Забележи колега, че колите в средната лента и те са за на ляво. Ами ако и те бяха тръгнали? Какво щеше да стане? Една нормална купчина ламарини.

Коментар

boriss13 написа:
                  Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!
                  Брей,трябва да съм бил още в добро настроение.После ми се изпари.

Коментар

кой беше колегата с сифо пунто дето се беше паркирал до механа "корал"видях само че е млад шофиор спрях до него и му бипнах.. ама бързах и ппродължихс на Емовите стикери бешеУ 91 ......номера ама нататак не видях.
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Вчера едно червено пунто със затумнен заден прозорец В5189една колешка май го караше с черна коса към 10 мина покрай окръжна болница
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Мнение Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 9:19 pm Заглавие:Koй беше колегата с Пунто дето направи тази "велика" маневра на кръстовището на Цар Симеон Велики и Патриарха Evil or Very Mad QuestionАХх такава маневра няма каде другаде да видиш имам подозрения кой е но май не е от форума
                        Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

ми то там до райска ябълка много коли спират и човечеца дето е карал може да не е могъл да се престрои за на дясно или много борзал.......
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Да много странна маневра
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

Mescalin написа:
                              аз съм бил , всеки ден се влача в това задръстване
                              Ей мина покрай мен преди да завиеш на светофара и не ме видя , а имам и стикери по стъклата на Uno-то...
                              Прикачени файлове
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

emzo написа:
                                хахахаха Леле не съм вярвал че някой ме е видял п.п.Колата е ан един мой фр ... че мойта е малко по боксовете.... (ах тва задно)Скоро се завръщам в клуб Фиат ... То Be Continued Очаквам да пристигне до месец : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=2

Коментар

Working...
                                X