Супер зарибено го е напраил ! Евала на пича.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Aaa, видях те, видях те... Беше със синя брава, ама като се обърнах вече ме задминаваше ии само задницата на колата видях. Иначе в тези задръствания много цигари пуша, иначе няма да ми издържат нервите...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Aaa, видях те, видях те... Беше със синя брава, ама като се обърнах вече ме задминаваше ии само задницата на колата видях. Иначе в тези задръствания много цигари пуша, иначе няма да ми издържат нервите...
Коментар
-
Имаше едно браво. Тъмно синьо. Караше от студенски град към младост миналия петък. Видях че софииска регистрация но нататък номера не се четеше от мръсотия :D. Имаше си лепенка фиат форум.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
AdViSoRa написа:miro2177 написа:Днеска на паркинга до УНСС пак колегата Advisora Мн коли на тоя паркинг бе да м усе невиди Колега какво ще кажеш за мойто паркиране :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:AdViSoRa написа:miro2177 написа:Днеска на паркинга до УНСС пак колегата Advisora Мн коли на тоя паркинг бе да м усе невиди Колега какво ще кажеш за мойто паркиране :DFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар