Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер зарибено го е напраил ! Евала на пича.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Кой беше юнака с Браво СА 2446 МР и големия стикер отзад, тази вечер на ГМ Димитров към 9 и 30? Бре гоних го, гоних го, настигнах го, къси-дълги дълги-къси, в момента на изпрераването бях като сватбарска кола, толкова клаксони надъних, колегата обаче никакво внимание :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

FIRE 8V написа:
        Днес към 19.00 ч. на светофара на "Телевизионната кула" видях червено(бордо) Fiat Stilo със стикер на форума отстрани на малкото задно стъкло. Беше с рег. №:
        аз съм бил , всеки ден се влача в това задръстване
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

Днеска на паркинга до УНСС пак колегата Advisora Мн коли на тоя паркинг бе да м усе невиди Колега какво ще кажеш за мойто паркиране :D
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Фиат Браво ТД 100, цвят - червен, СА 0486Колегата си пушеше цигарата сладко-сладко на бул. България и се беше престроил в лявата лента, в посока ВМА. Имаше и малък стикер.Свирнах няколко пъти, ноо...

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Aaa, видях те, видях те... Беше със синя брава, ама като се обърнах вече ме задминаваше ии само задницата на колата видях. Иначе в тези задръствания много цигари пуша, иначе няма да ми издържат нервите...
              www.CarProfi-BG.com
              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

miro2177 написа:
                Днеска на паркинга до УНСС пак колегата Advisora Мн коли на тоя паркинг бе да м усе невиди Колега какво ще кажеш за мойто паркиране :D
                Първата ми мисъл беше "Каква груба селска проява "
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

crush написа:
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Aaa, видях те, видях те... Беше със синя брава, ама като се обърнах вече ме задминаваше ии само задницата на колата видях. Иначе в тези задръствания много цигари пуша, иначе няма да ми издържат нервите...
                  Точно за теб се сетих като видях Бравото ТД :D

Коментар

Имаше едно браво. Тъмно синьо. Караше от студенски град към младост миналия петък. Видях че софииска регистрация но нататък номера не се четеше от мръсотия :D. Имаше си лепенка фиат форум.
                    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

AdViSoRa написа:
                      miro2177 написа:
                      хахахаха като няма места и се запушваме с коелгите иначе няма варянт първата мисъл ’’груба селска проява’’ но като видя кой е : ’’аа нормално’’
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Колегата Emzo да не би да живее над 6-то усновно училище че сяка вечер кат ходя да хапвам на Prince му гледам Бравока
                        Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

miro2177 написа:
                          AdViSoRa написа:
                          miro2177 написа:
                          хахахаха като няма места и се запушваме с коелгите иначе няма варянт първата мисъл ’’груба селска проява’’ но като видя кой е : ’’аа нормално’’
                          Аз колата вече си ти я познавам
                          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                          ...and justice for all

Коментар

Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!
                            Fiat Marea weekend

Коментар

On3Love написа:
                              Колегата Emzo да не би да живее над 6-то усновно училище че сяка вечер кат ходя да хапвам на Prince му гледам Бравока
                              Не, ама имам малко работа там, почти всеки ден.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес към 17:30, Килърчо точно под Аспаруговия мост, ама блейкааааааа.
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X