Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dannybo написа:
    SokOtPraskova написа:
    Мен няма ли да ме види някой
    Нали си без кола. В авт. 111 ли да те види :D
    Ето виж как знаеш...утре да стоиш на околовръстното и да ме чакаш да ме видиш, ама без аз да те видя за по-интересно... :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
      dannybo написа:
      SokOtPraskova написа:
      Нали си без кола. В авт. 111 ли да те види :D
      Ето виж как знаеш...утре да стоиш на околовръстното и да ме чакаш да ме видиш, ама без аз да те видя за по-интересно... :D
      С бинокъл и фотоапарат утре се зареждам зад третото борче в горичката срещу аутлета на Адидас на околовръстното - само за теб, разбира се :P
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

я да си признава колегата които ме засече (не нарочно) на руски паметник в 14:30колата беше Сива Ланчиа Дедра (нова)с КН: 1741 колегата маи видя че се опитах да снимам ама не стана номераколата беше с малък кръгъл стикер отзад от дясноПС:аз бях с сиво Пунто МК2ПС2: колега много лъсната Ланчиа бе :D
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Девойко, ако има твоя снимка на кутията със сока от праскова на БББ, значи още довечера ще те видя.
          Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
          www.dolni.org

Коментар

Днес сутринта в 8:30 на "обелско шосе" видях този фиат ,но девойката в него не съм я виждал досега
            Прикачени файлове
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днеска на паркинга до УНСС да не е имало сбирка на форума :D Пред мен беше спряло червено софийско Пунто МК2, с два стикера на задния джам. Видях му номера но разбира се го забравих...Освен това на паркинга беше и Бравото на колегата BEX-GT с черните джанти. той няма стикер но му помня номера :D Мн сме ученолюбиви бе колеги, ходим още на втория ден от семестъра
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                Днеска на паркинга до УНСС да не е имало сбирка на форума :D Пред мен беше спряло червено софийско Пунто МК2, с два стикера на задния джам. Видях му номера но разбира се го забравих...Освен това на паркинга беше и Бравото на колегата BEX-GT с черните джанти. той няма стикер но му помня номера :D Мн сме ученолюбиви бе колеги, ходим още на втория ден от семестъра
                Аз бях колега, нарочно паркирах пред теб :D
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

Много готинко Браво СА 9848 .. ама не видях стикер че карах до него ...Към 12ч. на светофара на Бриколаж Люлин... Аз завих а то прадалжи направо посока караула ...

Коментар

На кой не му работи стопа /или май работи/
                    Прикачени файлове
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

AdViSoRa написа:
                      miro2177 написа:
                      хаха и аз тва си мислех, щом си паркирал така значи си обърнал някаде отзаде и трябва да си ми видял стикерите :D едва ли е съвпадение :D аз като видях пунтото мн се изкефих и колегите ме гледаха с голямо недоумление хаха
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

la squadra azzurra написа:
                        На мен ми се струва, че работи, ама заради слънцето си прави базици.. П.п.: Разбрах откъде е проблема за температурата..
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

miro2177 написа:
                          AdViSoRa написа:
                          miro2177 написа:
                          хаха и аз тва си мислех, щом си паркирал така значи си обърнал някаде отзаде и трябва да си ми видял стикерите :D едва ли е съвпадение :D аз като видях пунтото мн се изкефих и колегите ме гледаха с голямо недоумление хаха
                          Аз ти знам колата
                          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                          ...and justice for all

Коментар

Колегата Emzo Днес май към 21 часа то патриарх Евтимий и Христо ботев продължи към Телевизйонния а дали или греша :P
                            Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              Работи ,работи ,а ти защо не си се обадил.Това мисля ,че е от вчера?
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Червено браво РВ6171ВС на ул."Поп Богомил" към 15:20. А 150м по-нататък, на кръстовището с ул."Веслец" видях и това: Снимката става и за един друг раздел...
                                Fiat Marea weekend

Коментар

Working...
                                X