Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

noriaga написа:
    kosta написа:
    Днес в 14.30/ч. Пловдивска сива Брава с големия стикер пред магазина на ADIDAS в "Силвър Център" Люлин! Да казва веднага кой е .................. защото имам и снимков материал, но от съображения за сигурност съм го спестил ....
    Моя е бравата колега. Работя в Силвър център и всеки ден е паркирана отпред
    ........, а ние колега защото още не сме били бира ?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Авео написа:
      Преди около час, до Окръжна болница във Варна...Кой е колегата?
      Това е автомобила на Цецко - kazan
      Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

dobrotic написа:
        lud_vaso написа:
        Тази сутрин към 9:20, по Ситняково, посока Подуяне, зелено Браво с голям стикрер на задното стъкло. Да си признава колегата.
        Еййй браво браво!! :D Най-накрая някой и мен да види
        Колега ти после не зави ли след мен в дясно преди бензиностанцията? Там наблизо ни е офиса.
        Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
        www.dolni.org

Коментар

Ами да. Сетих се, после ти хвана улево, а аз продължих покрай училището. И моята работа е там наблизо.
          FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Днес в ИХА, Явор (Явор)... карал "мерцедес"... и говорещ в двора на института по телефона си! И съответно въпрос... Яворе, толко ли не можа да намериш две минути да си кажем здрасти бре?
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Днес пред Тромпета видях,бяло Браво с малкия стикер.Някой колега обядваше там.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

Тази сутрин около 8.45 на бул. Ал. Малинов точно срещу ХМС: колега с бяло браво и номер РА4125... имаше от големите стикери на форума на задното стъкло аз свирках, сочих задното стъкло...ама за по-сигурно се бутнах и пред него да види и моя стикер ... Кой беше
                Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

heraldita написа:
                  Тази сутрин около 8.45 на бул. Ал. Малинов точно срещу ХМС: колега с бяло браво и номер РА4125... имаше от големите стикери на форума на задното стъкло аз свирках, сочих задното стъкло...ама за по-сигурно се бутнах и пред него да види и моя стикер ... Кой беше
                  Аз Съжалявам, че не те поздравих, но късно се усетих Първо си помислих, че ми е мека задната гума, защото ми се случвало доста пъти. После си викам, сигурно е някоя тайна обожателка дето ме преследва И понеже никой друг не ми сочеше гумата, не съм Брад Пит, а ти беше с Пунто, навързах нещата, но със известно закъснение :D. Сутрин ми отнема повече време да обработвам инфо, а и си мислех за разни глупости на работа. Иначе беше готина .. колата, и колежката също
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    heraldita написа:
                    Аз Съжалявам, че не те поздравих, но късно се усетих Първо си помислих, че ми е мека задната гума, защото ми се случвало доста пъти. После си викам, сигурно е някоя тайна обожателка дето ме преследва И понеже никой друг не ми сочеше гумата, не съм Брад Пит, а ти беше с Пунто, навързах нещата, но със известно закъснение :D. Сутрин ми отнема повече време да обработвам инфо, а и си мислех за разни глупости на работа. Иначе беше готина .. колата, и колежката също
                    Мерси, колега ние за това сме се взели с нея ... щото и двете сме готини П.С. ама ти вярно ли не ми видя стикера (на задното стъкло, като минах пред теб е бил точно пред очите ти) ...аз такива сложни маневри направих от крайно ляво в крайно дясно платно и обратно .... срамота друг път си отварай очите повече

Коментар

Та коя колежка засякох снощи на Сливница към 7 и малко бяло Пунто СА 6712 или нещо такова, има газова :D До К.Величков май бяхме заедно но после я изгубих Мисля че разбра защо и подсвиркам, даже минах пред нея за да ми види стикерите :D
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

kosta написа:
                        noriaga написа:
                        kosta написа:
                        Днес в 14.30/ч. Пловдивска сива Брава с големия стикер пред магазина на ADIDAS в "Силвър Център" Люлин! Да казва веднага кой е .................. защото имам и снимков материал, но от съображения за сигурност съм го спестил ....
                        Моя е бравата колега. Работя в Силвър център и всеки ден е паркирана отпред
                        ........, а ние колега защото още не сме били бира ?
                        Не си казал не сме пили
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

gamencerista написа:
                          Кой е тоя колега с червеното тунинговано Браво със старите стикери, дето кръжи в Хаджи Димитър. Вчера докато си чаках 3 пъти мина с колата, може и да я забелязал моята
                          Toва е бившата ми кола ... Ама сега е кара един др който не се занимава да влиза по нета ното да ходи по срещи

Коментар

blagun написа:
                            blagun написа:
                            Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снима
                            Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още..... Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...
                            Не ме карай да се залостя на ъгала на "Екатерина Симитчийска" щото ще отечеш

Коментар

miro2177 написа:
                              Та коя колежка засякох снощи на Сливница към 7 и малко бяло Пунто СА 6712 или нещо такова, има газова :D До К.Величков май бяхме заедно но после я изгубих Мисля че разбра защо и подсвиркам, даже минах пред нея за да ми види стикерите :D
                              Отново мен, колега ама пак не ти видях стикерите (както и преди на жълтите павета)..... ДА СИ СЛОЖИШ ПО-ГОЛЕМИ, ТА ДА ГИ ВИДЯ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ , иначе ти разбрах "намека"

Коментар

heraldita написа:
                                miro2177 написа:
                                Отново мен, колега ама пак не ти видях стикерите (както и преди на жълтите павета)..... ДА СИ СЛОЖИШ ПО-ГОЛЕМИ, ТА ДА ГИ ВИДЯ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ , иначе ти разбрах "намека"
                                хахахаха аз за това минах пред теб да не кажеш че не си ги видяла но ето пак лятото ще сложа фолио на задния прозорец и ще изпъкват хахаха аиди и до нови срещи тоя път може на цариградско :D
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X