noriaga написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
dobrotic написа:lud_vaso написа:Тази сутрин към 9:20, по Ситняково, посока Подуяне, зелено Браво с голям стикрер на задното стъкло. Да си признава колегата.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
Тази сутрин около 8.45 на бул. Ал. Малинов точно срещу ХМС: колега с бяло браво и номер РА4125... имаше от големите стикери на форума на задното стъкло аз свирках, сочих задното стъкло...ама за по-сигурно се бутнах и пред него да види и моя стикер ... Кой бешеPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:Тази сутрин около 8.45 на бул. Ал. Малинов точно срещу ХМС: колега с бяло браво и номер РА4125... имаше от големите стикери на форума на задното стъкло аз свирках, сочих задното стъкло...ама за по-сигурно се бутнах и пред него да види и моя стикер ... Кой беше
Коментар
-
dikanio написа:heraldita написа:Тази сутрин около 8.45 на бул. Ал. Малинов точно срещу ХМС: колега с бяло браво и номер РА4125... имаше от големите стикери на форума на задното стъкло аз свирках, сочих задното стъкло...ама за по-сигурно се бутнах и пред него да види и моя стикер ... Кой бешеPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
kosta написа:noriaga написа:kosta написа:Днес в 14.30/ч. Пловдивска сива Брава с големия стикер пред магазина на ADIDAS в "Силвър Център" Люлин! Да казва веднага кой е .................. защото имам и снимков материал, но от съображения за сигурност съм го спестил ....Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
gamencerista написа:Кой е тоя колега с червеното тунинговано Браво със старите стикери, дето кръжи в Хаджи Димитър. Вчера докато си чаках 3 пъти мина с колата, може и да я забелязал моята
Коментар
-
blagun написа:blagun написа:Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снима
Коментар
-
miro2177 написа:Та коя колежка засякох снощи на Сливница към 7 и малко бяло Пунто СА 6712 или нещо такова, има газова :D До К.Величков май бяхме заедно но после я изгубих Мисля че разбра защо и подсвиркам, даже минах пред нея за да ми види стикерите :DPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:miro2177 написа:Та коя колежка засякох снощи на Сливница към 7 и малко бяло Пунто СА 6712 или нещо такова, има газова :D До К.Величков май бяхме заедно но после я изгубих Мисля че разбра защо и подсвиркам, даже минах пред нея за да ми види стикерите :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар