Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kik73bg написа:
    Днес сутринта към 10:15 на Дойран до ресторант Ниагара колегата SHB не ми обърна внимание ,беше с шапка и сигурно не ме е чул като му подсвирнах :P
    Извинявай колега,изобщо не съм разбрал.

Коментар

И аз те видях към 8.00 сутринта - точно пред 102-и блок и дори ти махнах ...Беше с колата, а аз ... съм пешеходец тази седмица ...

Коментар

ilkor написа:
        И аз те видях към 8.00 сутринта - точно пред 102-и блок и дори ти махнах ...Беше с колата, а аз ... съм пешеходец тази седмица ...
        Мен ли си видял или SHB ?
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

SHB.Аз всеки ден му виждам колата че сме комшии, но този път и той беше вътре

Коментар

Видях колата на колегата uBoy в неделя до университета . А някой дали знае нещо за пунто с Търновска регистрация 9779 на кой колега е? Всеки ден е паркирано пред офиса и почвам да си мисля, че някой колега си го е продал на русенец.

Коментар

Днес сутринта към 9:20 с червено купе се разминахме на "Първа българска армия" ,но не му видях номера.Да си признава кой е ? А към 14:30 на "Тодор Александров", до 3-то районно изпреварих сиво типо с малък стикер и номер ТХ45>>>>,подсвирнах му ,но никакво внимание ,утре мисля да си направя още по-голям. :P
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес в 14.30/ч. Пловдивска сива Брава с големия стикер пред магазина на ADIDAS в "Силвър Център" Люлин! Да казва веднага кой е .................. защото имам и снимков материал, но от съображения за сигурност съм го спестил ....
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Тази сутрин към 9:20, по Ситняково, посока Подуяне, зелено Браво с голям стикрер на задното стъкло. Да си признава колегата.
                  Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                  www.dolni.org

Коментар

lud_vaso написа:
                    Тази сутрин към 9:20, по Ситняково, посока Подуяне, зелено Браво с голям стикрер на задното стъкло. Да си признава колегата.
                    Еййй браво браво!! :D Най-накрая някой и мен да види
                    FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Днес към 19.00 ч. на светофара на "Телевизионната кула" видях червено(бордо) Fiat Stilo със стикер на форума отстрани на малкото задно стъкло. Беше с рег. №:
                      Прикачени файлове
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Всеки ден карам из софия и още никой не ме е мернал.

Коментар

1115 написа:
                          Всеки ден карам из софия и още никой не ме е мернал.
                          Всичко е късмет.Аз карам рядко ,но всеки път ме вижда някой.

Коментар

А мен колко пъти са ме виждали....без да подозират, че всъщност съм аз, само че замаскиран...... Абсолютно всеки божи път, когато идвам в София, виждам по някой колега. Последно на Цариградско видях едно бяло Браво с Емовия стикер. Даже го заснех, обаче снимката се е осветила и не става за качване...

Коментар

kosta написа:
                              Днес в 14.30/ч. Пловдивска сива Брава с големия стикер пред магазина на ADIDAS в "Силвър Център" Люлин! Да казва веднага кой е .................. защото имам и снимков материал, но от съображения за сигурност съм го спестил ....
                              Моя е бравата колега. Работя в Силвър център и всеки ден е паркирана отпред
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Преди около час, до Окръжна болница във Варна...Кой е колегата?
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X