Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Синьо Браво около 5 без 20 излезе от бензиностанцията на Драган Цанков. Обаче видах само СО че е номера. От стикерите където колата е в профил.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Преди няколко дни един колега с Мареа комби със ДКН PВ-00-00-00 ( номера не го запомних)... беше в Хиподрума, спрял неправилно в зелена площ до Мареа седан с ДКН СА 74-76 КА, тъмно синя, на ул Григор Начевич 11. с/у вх Г...и не се обади за да спести разходите за карти до Пловдив!!!
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

AdViSoRa написа:
        Синьо Браво около 5 без 20 излезе от бензиностанцията на Драган Цанков. Обаче видах само СО че е номера. От стикерите където колата е в профил.
        Аз бях колега защо не свирна .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
          AdViSoRa написа:
          Аз бях колега защо не свирна .
          Бяхме един ди друг на сфетофара ама не знаех че имаш стикер отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_13А и беше с девойка и да не преча
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Immortal написа:
            Ако е този който си мисля (освен стикера има и едни пламъци отзад), то той не влиза във форума и сигурно се е чудил що му свириш Аз му дадох стикер, манияк е, но няма нито интернет, нито компютър.
            Не видях да има пламъци,но може и да е бил той.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Бяло Браво с ОГРОМНО лого "Абарт" на предния капак и от големите стикери на форума на задното стъкло, оная вечер по "Гладстон". Защо не се сещам колегата да е идвал на срещите...
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Бяло браво СА8881...с гоелимят стикер отзад.....Младост 1 на един паркинг малко по-надолу от пощата беше паркирано...аз дотиках моята до там със скъсан ремък
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  Бяло браво СА8881...с гоелимят стикер отзад.....Младост 1 на един паркинг малко по-надолу от пощата беше паркирано...аз дотиках моята до там със скъсан ремък
                  Аз съм Този паркинг се оказва доста възлово място, за втори път ме виждат там Ако мога с нещо да помагам за ремъка свиркай. Бачкам в червената сграда и съм на пост до към 7, само сега ще мръдна за малко после съм пак тук.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ами след малко мисля да ходя да режа ремъка и да я карам така до някой сервиз
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                      На собствен ход?

Коментар

SHB написа:
                        Geraka написа:
                        На собствен ход?
                        Мда...колегите от форума ме посъветваха, че може да се кара известно време без пистов ремък....та закарах я до сервиза(без хидравлика-беше забавно) и вече е ремонтирана

Коментар

Днес колегата Гамма идващ от Трапезица към центъра, ама май говореше по телефона и не ме забеляза :D
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

gamma написа:
                            Бяло Браво с ОГРОМНО лого "Абарт" на предния капак и от големите стикери на форума на задното стъкло, оная вечер по "Гладстон". Защо не се сещам колегата да е идвал на срещите...
                            Той колега не влиза в форума, но идва по срещите :D
                            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                              gamma написа:
                              Той колега не влиза в форума, но идва по срещите :D
                              Факи имаше проблеми с бравото и пропусна няколко срещи, иначе е редовен и бравока се забелязва от километри с тоя скорпион на капака :D

Коментар

Днес сутринта към 10:15 на Дойран до ресторант Ниагара колегата SHB не ми обърна внимание ,беше с шапка и сигурно не ме е чул като му подсвирнах :P
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X