Синьо Браво около 5 без 20 излезе от бензиностанцията на Драган Цанков. Обаче видах само СО че е номера. От стикерите където колата е в профил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Преди няколко дни един колега с Мареа комби със ДКН PВ-00-00-00 ( номера не го запомних)... беше в Хиподрума, спрял неправилно в зелена площ до Мареа седан с ДКН СА 74-76 КА, тъмно синя, на ул Григор Начевич 11. с/у вх Г...и не се обади за да спести разходите за карти до Пловдив!!!Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Junkey написа:AdViSoRa написа:Синьо Браво около 5 без 20 излезе от бензиностанцията на Драган Цанков. Обаче видах само СО че е номера. От стикерите където колата е в профил.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Geraka написа:Бяло браво СА8881...с гоелимят стикер отзад.....Младост 1 на един паркинг малко по-надолу от пощата беше паркирано...аз дотиках моята до там със скъсан ремък
Коментар
-
SHB написа:Geraka написа:Ами след малко мисля да ходя да режа ремъка и да я карам така до някой сервизEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
gamma написа:Бяло Браво с ОГРОМНО лого "Абарт" на предния капак и от големите стикери на форума на задното стъкло, оная вечер по "Гладстон". Защо не се сещам колегата да е идвал на срещите...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
mnpenchev
loop написа:gamma написа:Бяло Браво с ОГРОМНО лого "Абарт" на предния капак и от големите стикери на форума на задното стъкло, оная вечер по "Гладстон". Защо не се сещам колегата да е идвал на срещите...
Коментар
-
Днес сутринта към 10:15 на Дойран до ресторант Ниагара колегата SHB не ми обърна внимание ,беше с шапка и сигурно не ме е чул като му подсвирнах :PMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар