Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetli4a написа:
    Незнам тук дали може да се докладват и колегите от "CLUB Alfa Romeo BULGARIA", но ще рискувам , това е на паркинга на Била в Русе. Мислех си да паркирам до колегата за обща снимка ..... ама тая е чиста в сравнение с моята и се отказах : http://picbg.net/pic.php?u=5370ilfKj&i=255121&file=.jpg
    Колегата "Martino" от Алфа форума http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=2403
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Червено Браво ТД 100, с номер СА 6735, на Раковска.

Коментар

Бус с надписи на някаква сладкарница, с големия стикер на задната броня......в един сервиз в кв.Орландовци
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Говори се, че един колега, той си знае кой е, ме е видял по Ботевградско шосе, но няма как да предостави снимка за доказателство,затова няма и награда за него, само усмивка...... П.С. Там може да ме хванете, по този път
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Бяло Браво ТД 75 или ТД 100 на пътя Плевен-Русе с русенска регистрация, ме изпревари.Мареа Уикенд ТД 100 на пътя Бяла-Русе - поизпреварвахме се няколко пъти :D Видени са на 09.01.2009 (петък след обяд).

Коментар

Вчера видях колега с Пунто с номер 1910 мисля че беше на светофара на Базар Поли, свирнах и светнах, дано е забелязал
              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Ето този колега кой е?

Коментар

Ми аз съм.... само дето съм кИлежка П.П. Кога си я правил тая снимка ??? В момента паркинга целия е със сняг....

Коментар

Днес към 11:30 на площад Журналист до ВИАС...Сиво браво ХГТ със големият стикер отзад с номер СА6389...беше паркирано там....Бързо да си признава кой беше?
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

maiska написа:
                      Ми аз съм.... само дето съм кИлежка П.П. Кога си я правил тая снимка ??? В момента паркинга целия е със сняг....
                      Е сега,колега се използва в в мъжки род и за лица от нежния пол,грешката е вярна :.Ходихме до един магазин за опаковане на подаръци наблизо,значи около коледа е било,но просто сега свалях снимки от телефона.

Коментар

Поздрави на колегата,който днес засякох в Ямбол(на път за жк.Бенковски).Беше сиво Браво с големия стикер на задното стъкло,но не можах да видя номер,само успях да свирна с класкона,но мисля че ме забеляза.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Ако е този който си мисля (освен стикера има и едни пламъци отзад), то той не влиза във форума и сигурно се е чудил що му свириш Аз му дадох стикер, манияк е, но няма нито интернет, нито компютър.

Коментар

gamencerista написа:
                            Вчера видях колега с Пунто с номер 1910 мисля че беше на светофара на Базар Поли, свирнах и светнах, дано е забелязал
                            Здравей колега не обръщам много внимание кой ми свирка.Поздрави.

Коментар

има ли нqкои колега от Дупница
                              The Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.

Zastava GT 55

Коментар

В петък рано сутринта едно пернишко Пунто с номер 0041 по околовръстното в участъка между Симеоново и Бизнес Парка.Да си признава кой е...
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X