Я да видим кой колега от Търново беше днеска в Русе? Punto ВТ 9779. И с лесен за запомняне номер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
maiska
dobrotic написа:А коя беше колежката със сивата брава СА нещо си на Тодор Каблешков беше паркирала към 14-15 часа? Имаше големия стикер Fiat forum Bulgaria на задното стъкло и една лепенка Итал Фест. Аз минах пеша ама ме досрамя да ходя да питам...
Коментар
-
Днес около 15:30 на светофара преди Румънското посолство - посока телевизионната кула. Червено Браво със стикер на Форума. Мина много бързо покрай мен - видях го в последния момент. Свирнах му но нямаше реакция. А и едва ли разбра за какво му свиря - бях "под прикритие" със служебното Рено Симбол. Кой беше? :Dex '96 Bravа 1.6 16V LPG
Коментар
-
Immortal написа:donnna написа:вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Миналата година - Брава , ДКН 1819, колегата каза че не се е регистрирал, но чете форума, видяхме се пред метро, остана малко изненадан де, ама .... Поздрави, колега, ако видиш това. Тази година - Браво ДКН 2466 , на изхода на бензиностанцията на метростанция константин величков. Сега като се замисля, изглеждаше закъсал, но тогава ми се стори че просто чака нещо. Поздравих с няколко кратки свирвания с клаксон, като минах покрай него. И двамата - с широки стикери.
Коментар
-
Незнам тук дали може да се докладват и колегите от "CLUB Alfa Romeo BULGARIA", но ще рискувам , това е на паркинга на Била в Русе. Мислех си да паркирам до колегата за обща снимка ..... ама тая е чиста в сравнение с моята и се отказах : http://picbg.net/pic.php?u=5370ilfKj&i=255121&file=.jpgFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар