Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да видим кой колега от Търново беше днеска в Русе? Punto ВТ 9779. И с лесен за запомняне номер.

Коментар

А коя беше колежката със сивата брава СА нещо си на Тодор Каблешков беше паркирала към 14-15 часа? Имаше големия стикер Fiat forum Bulgaria на задното стъкло и една лепенка Итал Фест. Аз минах пеша ама ме досрамя да ходя да питам...
      FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

А кой беше колегата днес по обяд на Ботевградско шосе с Браво ВТ 5077?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

dobrotic написа:
          А коя беше колежката със сивата брава СА нещо си на Тодор Каблешков беше паркирала към 14-15 часа? Имаше големия стикер Fiat forum Bulgaria на задното стъкло и една лепенка Итал Фест. Аз минах пеша ама ме досрамя да ходя да питам...
          Аз бях, там ми е офиса Да се беше обадил, тъкмо пробвах Мацката дали ще запали

Коментар

Руса, с червено пунто 1, беше зад мен докато чакахме на светофара на Пирогов. Да си признае, коя беше

Коментар

Днес около 15:30 на светофара преди Румънското посолство - посока телевизионната кула. Червено Браво със стикер на Форума. Мина много бързо покрай мен - видях го в последния момент. Свирнах му но нямаше реакция. А и едва ли разбра за какво му свиря - бях "под прикритие" със служебното Рено Симбол. Кой беше? :D
              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Immortal написа:
                donnna написа:
                вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
                Пък аз се чудих що не се появи на срещата в Бургас То май никой не се появи де... само аз и vesko.t плюс няколко стари колеги от Карнобат
                той Веско ми се обади по телефона... ако бях в Бургас задължително щях да дойда да пием по бира и нещо
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Миналата година - Брава , ДКН 1819, колегата каза че не се е регистрирал, но чете форума, видяхме се пред метро, остана малко изненадан де, ама .... Поздрави, колега, ако видиш това. Тази година - Браво ДКН 2466 , на изхода на бензиностанцията на метростанция константин величков. Сега като се замисля, изглеждаше закъсал, но тогава ми се стори че просто чака нещо. Поздравих с няколко кратки свирвания с клаксон, като минах покрай него. И двамата - с широки стикери.

Коментар

Какво значи "ДКН "?

Коментар

...ържавен ...онтролен ... омер - по-известен е като регистрационен номер. По-лесно ми е да напиша ДКН, отколкото рег. №.

Коментар

Колеги я сега да си признае с кой се запознахме на 31.12 в Ботевград Че малко загубих листчето с ника му
                        Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
                          Колеги я сега да си признае с кой се запознахме на 31.12 в Ботевград Че малко загубих листчето с ника му
                          С мен колега, с мен се видя, беше приятна среща, а мога ли да попитам защо не идваш на срещите ни в Слатина .
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

амиии.. (blush) ходя до Студентски град, а за слатина на следващата съм там и без това живея там. Току виж с някой от вас се окажем съседи. Около блока м иима 3-4 Bravo-та и няколко Punto
                            Bravo 1.6 16V

Коментар

кой си правеше кефа преди малко пред JIM BEAM в студентски със сиво COUPE с регистрация ВР на татък не видях...разминахме се.Първо бях с мойта кола след това пеша (идиота дет се загледа)
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Незнам тук дали може да се докладват и колегите от "CLUB Alfa Romeo BULGARIA", но ще рискувам , това е на паркинга на Била в Русе. Мислех си да паркирам до колегата за обща снимка ..... ама тая е чиста в сравнение с моята и се отказах : http://picbg.net/pic.php?u=5370ilfKj&i=255121&file=.jpg
                                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                                X