Кой е тоя колега с червеното тунинговано Браво със старите стикери, дето кръжи в Хаджи Димитър. Вчера докато си чаках 3 пъти мина с колата, може и да я забелязал моята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
Коментар
-
blagun написа:Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снимаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снима Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още..... Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар