Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой е тоя колега с червеното тунинговано Браво със старите стикери, дето кръжи в Хаджи Димитър. Вчера докато си чаках 3 пъти мина с колата, може и да я забелязал моята
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес към 18.00 червено браво с пловдиска регистрация с кръглият малък стикер на задното стъкло паркирано на ул.Поп Богомил малко след магазините за електроника и резервни части. Кой е колегата?
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

ogi28b написа:
        Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
        Не съм много сигурен дали не видях именно това Браво или Бравото на Анатолий, но въпросното Браво го видях в средата на миналата седмица около 9 и нещо супер нагло да набие аварийки пред раковата болница на новия път м/у Дървеница и Младост и да остави колата, до вече паркиралите и се заели половината път коли в дясно

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ogi28b написа:
          Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
          Това не съм нито аз нито брат ми , мисля че е един друг колега . Васко се казва ама ник-а не му го помня
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Пунто 1910 в 13:10 ме напъваше изотзадзе. Не подаде сигнал по никакъв начин Чак после видях 2 стикера - един на левите врати и 1 на задната.

Коментар

как сте от няколко дни виждам една крома в кв.Х.Димитър доста раздута и с готини джанти мисля че е доста яка ако е на някои от форума да пише [са 65-90 кн]

Коментар

blagun написа:
                Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снима
                Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още..... Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                  Абе аз май верно съм ghost rider Няма ли кой да ме види и мен Обявявам награда за този, който ме види и снима Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още..... Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...
                  Хахах абе и мен не ме е виждал никой! А съм с големия стикер на задното стъкло... вярно че гледам винаги да вървя напред по бързичко, ноо..!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

blagun написа:
                    Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още.....
                    Аз съм те виждал

Коментар

ogi28b написа:
                      blagun написа:
                      Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още.....
                      Аз съм те виждал
                      Докажи със снимка
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Ето само емблемата ти снимах:

Коментар

ogi28b написа:
                          Ето само емблемата ти снимах:
                          Не става Не се приема
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

С малко стара информация .23.12 - На тротуара на бул.България след магазин JUMBO,посока бул.Гоце Делчев.някой разпознава ли се? :D [img][/img]
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                                вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бой имаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
                                Пък аз се чудих що не се появи на срещата в Бургас То май никой не се появи де... само аз и vesko.t плюс няколко стари колеги от Карнобат Събрахме се с малки изключения хората, които в далечната вече 2004 година се събрахме за пръв път в една снежна виелица в едно крайпътно заведение в Карнобат. Тогава ми беше първата "форумска среща.

Коментар

Working...
                                X