днес сутринта се видях колегата nai7 у наше село и той ме видя и ми сфирна нещо много странен звук издаваше брава-та му... като че ли болна от бронхит... нещо май генерацията е за ремонт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
mnpenchev
Искам да благодаря на колегата с Бравото, който ме пусна на завоя преди жп-прелеза в Лазур и да се включа в колоната, иначе голямо чакане ме чакаше, не можах да видя нито номер, нито дали има стикер, но ако се познае, да дойде в неделя на срещата да го почерпя биричка :D
Коментар
-
Днес с kiselo се засякохме в едно задръстване. Свирнах, махнахме си, ама не знам дали разбра кой съм, щот му изкочих от изодзадзеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Днес с kiselo се засякохме в едно задръстване. Свирнах, махнахме си, ама не знам дали разбра кой съм, щот му изкочих от изодзадзеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
тази вечер към 12 ч. май беше малко след пица бънди фиксирах (въпреки, че вече компанията бяхме на по 2 коктейла) едно зелено браво с регистрационен номер : В6244 (или нещо близо до това). Имаше стикер от емовите на задния прозорец! Бързо да признава кой е и защо хайманосва по нощите с колатаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
miro2177 написа:Каде си видял Бравата колега :D Аз спирам на измровизирания паркин, на тротоара, кадето го затвориха от ъм кръстовището.Между дургото днеска като си тръгвах от УНСС, на кола от мен беше спряла зелена брава, загледах я но нямаше стикер. и докато чаках една колежка, бравата замина. номер не видях. да не си бил ти. паркирането пак е тама каето споменах :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар