SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес ми върви. :D Две Бравота.Едното на Васил Левски посока Сточна гара тъмно червено ЕН88. До там само видях че чаках за Дондуков.Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
dilyanski1977 написа:ivan_dmx засечен да минава покрай колата ми днес в 13.15ч . Ванка , ти добре се оглеждаш и свиркаш на колегите бакшиши ама да беше погледнал и към първия етаж на блока да видиш и мен.
Коментар
-
AdViSoRa написа:Днес ми върви. :D Две Бравота.Едното на Васил Левски посока Сточна гара тъмно червено ЕН88. До там само видях че чаках за Дондуков.Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
AdViSoRa написа:Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
mnpenchev
loop написа:la squadra azzurra написа:Някой да си го познава С голем стикер отзад... Ама тъй както е паркиран, предпочетох да го снимам отпред
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар