Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    style34 написа:
    SokOtPraskova....много готин ник имаш
    Искаш ли да ти сипя една чаша... Ами ти имаш хубави зарчета :D
    :D нали? Ама верно може да ми налееш малко сок, а аз ще ти дам да хвърлиш зарчетата да видим какъв ти е късмета :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес ми върви. :D Две Бравота.Едното на Васил Левски посока Сточна гара тъмно червено ЕН88. До там само видях че чаках за Дондуков.Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

dilyanski1977 написа:
        ivan_dmx засечен да минава покрай колата ми днес в 13.15ч . Ванка , ти добре се оглеждаш и свиркаш на колегите бакшиши ама да беше погледнал и към първия етаж на блока да видиш и мен.
        Аз всеки ден ти виждам колата, обаче никога не бипкам, защото винаги спиш. Нали си работохолик и аз нали добра душа - да не те събудя За първи път някой да ме забележи. И аз напрайх сефтака :D
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

mixifixi написа:
          Признавам се за виновен...странният стикер е Злата ламя Спаска..полу4ена по наследство от предния собственик
          Днес колегата отново беше видян. И то два пъти, за по-сигурно Даже успяхме да разменим няколко думи Чудех само дали няма да ми тегли една майна, ако не беше той...

Коментар

Хеее, колега ама си бърз .. Леко е странно някой да ти чука на прозореца по светофарите Доколкото разбирам си в Слатина.. може се видим някой ден Аз съм в 31Б.
            Bravo 1.6 16V

Коментар

Някой да си го познава С голем стикер отзад... Ама тъй както е паркиран, предпочетох да го снимам отпред
              Прикачени файлове
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

AdViSoRa написа:
                Днес ми върви. :D Две Бравота.Едното на Васил Левски посока Сточна гара тъмно червено ЕН88. До там само видях че чаках за Дондуков.Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.
                Аз аз с червеното Браво ЕН88......даже леко ти свирнах ама много бързо отминах....Тамън мислех да пиша, че съм видял червено Пунто с големият стикер и ти си ме изпреварил :D
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Днес червено Стило с пловдивска регистрация ми свирна на семинарията,ама не видях да има стикер,кой ли е бил?

Коментар

AdViSoRa написа:
                    Другото на Владимир Вазов тъмно синьо със счупена предна броня (моите съболезнования колега). Седеше си паркирано на една спирка бая време. Предполагам човека е бил в моргата малко по-нагоре. Номера обаче не го запомних.
                    И аз го видях май този колега до моргата на светофара, с него имаше и една Брава, а Бравока беше с отворен капак.
                    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      Някой да си го познава С голем стикер отзад... Ама тъй както е паркиран, предпочетох да го снимам отпред
                      Те това трябва да е бил Shadowmaster ми се струва
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

SHB написа:
                        Днес червено Стило с пловдивска регистрация ми свирна на семинарията,ама не видях да има стикер,кой ли е бил?
                        Тази сутрин на Св. Наум едно златисто Типо с голям стикер на задния джам. Подадох звуков поздрав ама нямаше отг...
                        Fiat Stilo JTD ....sold
                        Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
                          [...]
                          Тази сутрин на Св. Наум едно златисто Типо с голям стикер на задния джам. Подадох звуков поздрав ама нямаше отг...
                          Ами много бързо прелетя,само стоповете ти видях Поздрави!!!

Коментар

loop написа:
                            la squadra azzurra написа:
                            Те това трябва да е бил Shadowmaster ми се струва
                            Ходил е някъде да мърсува

Коментар

Tornado, ти ли караше снощи в 01:00ч. зад мен във В.Търново в кв.Триъгълника?

Коментар

coolboby написа:
                                Tornado, ти ли караше снощи в 01:00ч. зад мен във В.Търново в кв.Триъгълника?
                                Ако бях със сигурност щях да те тикна леко за да усетиш
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X